MİLLİ TAKIM

Lucescu'dan Emre Akbaba yorumu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İsveç maçının ardından "Bu takım geleceğin takımı. Bu takıma güvenmeliyiz. Bugün iyi oynadık ve kazandık." dedi.

Lucescu'dan Emre Akbaba yorumu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Bu takım geleceğin takımı. Bu takıma güvenmeliyiz. İyi oynadık ve bugün kazandık." dedi.

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçında deplasmanda İsveç'i 3-2 yenen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İsveç'in Rusya maçının devamı olduğunu söyleyen Romen çalıştırıcı, "Rusya, İran, Tunus maçının devamı İsveç maçıydı. İyi oynadık ve kazandık bu takıma güvenmeliyiz." ifadesini kullandı.

Bu maçı kaybedebileceklerini de belirten Lucescu, "Rusya maçında yüzde 70 top bizde kaldı. Bu maçta da yüzde 63. Bu maçı kaybedebilirdik. Rakibimizi domine ettik. Sonuçta önemli bizim için. Artık bu sonuçların devamının gelmesi lazım. Bundan sonra da sonuçların pozitif olması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Oyuncu değişikliği hakkında da konuşan Lucescu, "Oyuncuların sahaya ne zaman gireceğini benden daha iyi kimse bilemez. onlarla gece gündüz beraber olan benim. Kimse benim ne düşündüğümü bilemez. Emre Akbaba'nın Trabzon'da 4-0 yenildikleri maçtaki performansına baksaydım, o zaman almamam gerekirdi." diye konuştu.

İsveç-Türkiye maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER