YEREL HABER

Lucas Sebastian Rodriquez Dersimspor'da

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Dersimspor, Arjantin'in köklü kulübü Boca Juniors'un eski forvetini kadrosuna kattı.

Lucas Sebastian Rodriquez Dersimspor'da
Arjantin'in Boca Juniors takımının eski golcüsü Lucas Sebastian Rodriquez, bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Dersimspor'da forma giyiyor.

Arjantinli oyuncu gollerini, takımını 3. Lig'e çıkarmak için atacağını söyledi. 

Boca Juniors takımından önceki sezon teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından Eskişehirspor'a transfer edilen ancak uyum sorunu yüzünden sözleşmesi feshedilen golcü oyuncu, daha sonra BAL ekiplerinden 44 Malatyaspor'un formasını giymişti. Arjantinli oyuncu, bu yıl da 70 bin liraya Dersimspor'a transfer edildi.

Rodriquez, Dersimpor'un renklerinin Arjantin ile aynı olmasının kendisinde ayrı bir duygu uyandırdığını söylerken şöyle konuştu: "Arjantin U-20 Mili Takımı'nda birçok kez maçlara çıktım. Türkiye'ye gelmeden önce Boca Juniors'ta oynuyordum. Türkiye'de Eskişehirspor ve 44 Malatyaspor macerasından sonra Dersimspor'a geldim. Çok mutluyum ve çok iyi bir ortam var. Buranın insanlarını çok sevdim. Uzun yıllar kalmak istiyorum. Dersimspor'da kendimi ispatlayıp Türkiye'de çok iyi takımlarda oynamak istiyorum. Dersimspor'un 3 Lig'e çıkması için bütün gücümü ortaya koyacağım. Çok iyi bir hava yakaladık. Türkiye Kupası'nda ilk maçımızda 8-1 gibi iyi bir sonuç aldık. Örnek aldığım futbolcu, Arjantin milli takımından Marcello. Messi ve Ronoldo ise en çok beğendiğim futbolcular."

"YETENEKLİ BİR OYUNCU"

Dersimspor teknik direktörü Erhan Koç ise Rodriquez konusunda şöyle konuştu: "Çok iyi bir geçmişi var. Boca Juniors ve Arjantin U-20 milli takımında oynadıktan sonra Eskişehirsor'da şansız günler geçirmiş. Malatya'da çok güzel işler çıkardı. Düşündüğüm bir futbolcuydu. Olmaz diye düşünürken takıma kazandırıldı. İnanılmaz yetenekli bir futbolcu."

Dersimspor Başkanı Erdal Güntaş da, "Bu yıl takımı baştan kurduk. Îki sezondur 3. Lig'e çıkmayı son final maçında kaybediyoruz. Rodriquez'i teknik direktörümüzün tavsiyesi üzerine aldık. Bu yıl daha güçlü olarak 3. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER