GALATASARAY

Lokomotiv Moskova'nın Emre Akbaba ilgisi

Emre Akbaba salı günkü maç öncesinde Lokomotiv'i teyakkuza geçirdi. Galatasaraylı futbolcunun yükselen formu Rus yetkilileri, daha önce fazla bilgi sahibi olmadıkları futbolcu hakkında detaylı araştırma yapmaya yöneltti.

Lokomotiv Moskova'nın Emre Akbaba ilgisi

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, Rusların da kadrajına girdi. Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe ile girdiği transfer rekabeti sonrasında kadrosuna kattığı 26 yaşındaki futbolcu sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda salı günü Cim Bom'a konuk olacak Lokomotiv Moskova, genç yıldızı kadrajına aldı. Kuralar çekildikten sonra üzerinde durulan isimlerden bir tanesi olmayan sarı-kırmızılı futbolcu, yükselen formuyla Rusların dikkatini üzerine çekti.

Fatih Terim Galatasaray'da sistemi değiştirdi


İsveç'teki şovu dikkat çekti : Alanyaspor karşısına iki kez fileleri havalandıran ve son olarak milli arada attığı iki golle İsveç'i yıkan isim olan Emre Akbaba'nın kırmızı-yeşillileri teyakkuza geçirdiği öğrenildi.

Kasımpaşa maçında detaylı bilgi : Galatasaray'ın bu akşam Kasımpaşa ile yapacağı maçı izleyecek olan Lokomotiv yetkililerinin, futbolcuya özel ilgi gösterecekleri ve kendisiyle ilgili detaylı bilgi toplayarak teknik heyete sunacakları belirlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER