DÜNYADAN FUTBOL

Lavezzi de Çin'de! 2 senede 38 milyon euro...

Ersan Gülüm'ün de formasını giydiği Hebei Fortune ekibi, PSG forması giyen Lavezzi'yi kadrosuna kattı.

Lavezzi de Çin'de! 2 senede 38 milyon euro...

Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei Fortune, PSG forması giyen Ezequiel Lavezzi’yi kadrosuna kattı.

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, anlaşmanın tamamladığını ve Lavezzi’nin teklifi kabul ettiğini duyurdu.

38 MİLYON EURO KAZANACAK

Son olarak kadrosuna Beşiktaş’tan Ersan Adem Gülüm’ü kadrosuna katan Hebei Fortune, bir diğer Çin Süper Ligi takımı Shanghai Shenhua’nın bir sezon için 15 milyon euro teklif ettiği oyuncuya iki sezon için 38 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Transfer döneminde kadrosuna AS Roma’dan Gervinho’yu da katan Hebei Fortune, Inter’in de içinde olduğu transfer yarışını kazandı.

Beşiktaş'tan Konyaspor maçının hakemine tepki

MANCİNİ DE İSTİYORDU

Sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki oyuncunun ismi Serie A ve Premier League ekipleri ile de anılıyordu. Özellikle Inter teknik direktörü Roberto Mancini’nin sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Arjantinli oyuncu bundan sonra kariyerine Çin Süper Ligi’nde devam edecek.

2012 yılından beri Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG forması giyen Ezequiel Lavezzi, bu sezon çıktığı 24 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Arjantinli oyuncu PSG formasıyla bugüne dek 3 lig şampiyonluğu bir de Fransa Kupası kazanmayı başarmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER