YAZARLAR

Laf var, icraat yok!!!

Laf var, icraat yok!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Konyaspor devre arasında ligde bulunduğu konum itibari ile bir çok oyuncusuna yol verdi. Yapılana asla itiraz etmiyorum. Fakat gönderilen oyuncular arasında hak etmediği halde gönderilenlere de itiraz ediyorum. Erdal ve Bangura gibi oyuncuların gitmesine üzüldüm. Lietava ile bir tutuldular.

Takımın ligde kalabilmesi için kaliteli oyuncuların alınması gerekiyor. İstenilen oyuncular hala transfer edilemediler. Ziya Doğan’ın bir röportajında; beklediği transferlerin yapılmadığını, alınan oyuncuların tam anlamda faydalı olamayacağını, gelen oyuncuların uzun dönemdir oynamadıklarını belirtti.

Stoper ve forvet beklentisi olduğunu özellikle söyledi. Bir forvet alındı. Fatih Tekke transferi de gerçekleşirse forvet sıkıntısı çözülmüş olacak. Galatasaray’dan kiralanan Musa ve Emre’nin sağlayacakları katkıda tartışılır. Musa’nın forma bulduğu takdirde bir nebzede olsa yararı olabilir.

Başkan maddi kaynak arayışında çırpınırken, onun bu halini gördükleri halde takıma katkı sağlamayan ama lafa gelince herkesten çok konuşan Konyalı iş adamlarına da sitemde bulunmak istiyorum.

Sadece siz görevdeyken değil, gerektiği zaman bu takıma katkı sağlamanız gerekiyor. Bu takım madem Konya’nın, hepimizin takımı, öyleyse herkes üzerine düşen görevi yapacak. Her zaman Konya Şeker’in gözüne bakmakla bu iş olmaz. Tüm transferleri Recep Konuk yapamaz. Ben bu vesile ile yeni golcü Robak’ın tüm masraflarını karşılayacak olan Konya Şeker’e de teşekkür ediyorum.

Şimdi maçlara gelen veya gelmeyen fakat her yerde Konyaspor’dan konuşan, lafa gelince takım için canını feda edecek olan, sözde Konyaspor sahiplerine seslenmek istiyorum. Bu işler lafla olmuyor. Siz sadece konuşuyorsunuz.  Bu takımın maddi anlamda desteğe ihtiyacı var. Konya, Türkiye’nin gizli zenginlerini barındıran, ikinci hatta üçüncü hanımlara gizli gizli para yediren, ama iş lafa gelince Müslümanlıktan asla taviz vermediğini iddia eden insanların bulunduğu bir şehir değil mi? Birazcıkta Konyaspor’a kaçamak yapsınlar ve takıma destek sağlasınlar. Bu söylediklerimi yabana atmayın. Bunların olduğunu herkes biliyor. Ben birçok ilde kendi memleketim hakkında bu tür söylentileri duyuyorsam sizler mutlaka duymuş hatta şahit olmuşsunuzdur.

Kimsenin özeline karışacak değilim. Fakat Konyaspor diye reklam yapıp takımın zor dönemlerinde sadece eleştirmekle yetinen, yöneticilerin bu zor dönemlerinde onların arkasından gülen zihniyetleri de kınıyorum!!! Şu anda yapılması gereken iş takıma destek sağlamaktır. Hiç merak etmeyin Konya o kadar zengin barındırıyor ki takıma yapacağınız yardımlar kimseyi fakir etmez. Toplanan para ile kulübün borcu ödenebilir. Kulübün geçmiş dönem borcu olmasa, kimseye muhtaç olmayacak ama geçmiş dönem borçlarından dolayı Federasyondan para gelmiyor. Konyaspor’un geleceği için tüm iş adamlarımıza çağrıda bulunuyorum. Konyaspor’u ve Konyayı düşünüyorsanız elinizden geldiği kadar bu takıma destek olun. Memleketinize sahip çıkın. Bu takımı ligde tutalım, kalıcı olmasını sağlayalım…

BU YAZIYI FACEBOOK'TA YORUMLAMAK İSTERSENİZ TIKLAYINIZ...

Yorumlar
TREND HABERLER