YAZARLAR

Korkak herifler!!!

Korkak herifler!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Neden korkuyorsunuz? Aziz Yıldırım’dan mı? Atıp tutuyordunuz ne oldu? Öncesinde görüntülerin olduğunu, şike alışverişinin resimlerinin olduğunu, para sayma fotoğraflarının olduğunu ve şikenin sabit olduğunu söylüyordunuz. Alın size ceza! Mahkeme Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’li yöneticilere ceza verdi. Muradınıza erdiniz mi? Göğe yükseldiniz mi? Aklı selim olan herkes iddianameye baktığında suçlamaların delillerinin olmadığını, bu delil yerine koyulan konuşmaların delil sayılacaksa herkesin ceza alması gerektiğini anlar. Peki, bir yandan 6 yıl ceza alan ve yattığı bir yıl 6 yıl sayılan Aziz Yıldırım varken diğer taraftan tamamen temiz(!) olan ve beraat eden Sadri Şener için tek kelime etmeyecek misiniz? İtiraf varken, hakem ataması ve nereye harcandığı belli olmayan paralar varken onların ceza almaması tesadüf mü? Yoksa siyasi mi?

Bu konulara hiç değinen kalmadı. Hatta Aziz Yıldırım’ın aldığı cezayı dile getirmek yerine işin Yargıtay boyutunu dile getirenler daha iki gün önce Aziz başkanı idam ediyorlardı. Size ne Yargıtay boyutundan? Devam edin önceki gibi adama olmadık laflar söylemeye. Ne değişti? Tahliye kararı sizleri korkuttu mu? Yoksa bir anda aklınız başınıza mı geldi? Korkmayın beyler, YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN, YA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN!

İşi kişiselleştirip forma rengine göre ahkâm kesenlerin hiç birisi ne iddianameyi okudu ne de verilen karar metnini. Duyanlar duymayanlara anlatsın. Aziz Yıldırım Ankaragücü maçından ceza aldı. O maçta karşı taraftan kim ile şike yapıldı? Futbolcu mu, hayır. Yönetici mi, hayır. Hakem mi, hayır. Peki kim? Hiç kimse!!!

Eli boş gönlü hoş olan bazı kendini spora adamış tv yorumcuları hiçbir şey okumadan kulaktan duyma haberleri biliyormuş gibi konuşuyor. Okumadan yazan arkadaşlar da cabası. İşi gücü bırakmışlar Aziz Yıldırım türküsü çağırmaya çalışıyorlar. Aziz Yıldırım dışarıda olunca yazıların da yorumlarında dozu değişti. Bir anda olaya tarafsız bakmaya başladılar. Kimler olduğunu biliyorsunuz. İsim vermeyeceğim. Zaten her gün bir yerlere çıkıp boy gösteriyorlardı. Bakalım bundan sonrada boy gösterecekler mi, ya da aynı şekilde konuşabilecekler mi? Sanmıyorum.

Ben Fenerbahçe’nin şike yaptığına inanmıyorum. Ben o heyecanı bizzat yaşadım. Futbolcuların sahada verdiği mücadeleyi, taraftarın tribünlerde verdiği desteği bir kalemde kimse silemez. Kaldı ki herkes elini vicdanına koyduğunda bu işlerin bir şike meselesi olmadığını biliyor. Daha önce sebeplerini ayrıntılı olarak yazdım. Fakat gün karalama günüdür diyen herkes çamur attı atacağı kadar. O çamurların hepsi atanların üzerine sıvandı. Mahkeme şike var demiş. Şimdi artık hukuken şampiyon Trabzonspor’muş. Buna yüreği ile inanan kaç kişi var? Maçları izleyip Trabzonspor’un şampiyonluğu hak ettiğini, Fenerbahçe’nin şike ile kazandığını kim iddia edebilir? Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımımın futbolunu temiz buluyorum. Şampiyonluğun hak edilmiş bir şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da içim rahat. Yazdıklarımın da arkasındayım.

Şampiyonluk isteyenlere bir önerim var. Lig başlıyor. Şampiyonluk istiyorsanız sahada maçlarınızı kazanıp şampiyon olacaksınız. Bu kadar basit…

Yorumlar
TREND HABERLER