YEREL HABER

Kızılcabölükspor 7 isimle birden anlaştı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor

Kızılcabölükspor 7 isimle birden anlaştı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3.lİg 1.Grup ekiplerinden Kızılcabölükspor, Nazilli Belediyespor’dan İsmail Baydil ve Denizlispor’dan Kemal Keçeci’nin ardından, 5 futbolcuyu daha ara transferde kadrosuna kattı.

Sarı Kırmızılı ekip, Sandıklıspor’dan defans oyuncusu Celal Çırpanlı ve forvet Emir Can  Sayar, Halide Edip Adıvarspor'dan kaleci Halim Altaş, Antalyaspor’dan orta saha ve forvet arkası oynayan Mustafa Altun, Çorum Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Kıvanç Salihoğlu’nu kadrosuna kattı.

Kızılcabölükspor Kulüp Menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
"İsmail Baydil ve Kamal 
Keçeci’yi kadromuza katarak transferlerimize başlamıştık. Takımımıza 5 takviye daha yaptık. Kulübünü sahiplenen, kendini buraya ait hisseden, elini taşın altına koyabilecek başarıya aç oyuncular transfer ediyoruz. Taraftarımız rahat olsun. İkinci yarıda onlara daha kaliteli  bir takım seyrettireceğiz. Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Genç ve tecrübesiz bir ekip olduğumuz için, bazı maçlarda skor anlamında sıkıntı yaşadık. Ama tüm maçlarda ortaya konan mücadele bizler adına sevindiriciydi. Ligi 10.sırada tamamladık ama özellikle iç sahada talihsiz puan kayıpları yaşamasaydık daha üst sıralarda yer alabilirdik. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. İkinci yarıda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER