YEREL HABER

Kırmızı kartın <font color='#FF0000'>böylesi görülmedi</font>

Bölgesel Amatör Lig'deki maçta futbolcu masörlerine yumruk attığı için kırmızı kart gördü.

Kırmızı kartın <font color='#FF0000'>böylesi görülmedi</font>
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İlkadım Belediyespor'da forma giyen Sadık Agce, Zara Belediyespor ile deplasmanda yaptıkları maçta, masörlerine yumruk attığı için kırmızı kart gördü.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan Zara Belediyespor-İlkadım Belediyespor maçında, futbol sahalarında ender rastlanabilecek bir olay yaşandı. Konuk ekip İlkadım Belediyespor'un futbolcusu Sadık Agce, takım masörüne yumruk attığı için kırmızı kartla cezalandırıldı.

Grupta 7. haftaya 12 puanla lider giren Zara Belediyespor, aynı puanla averajla ikinci sırada yer alan İlkadım Belediyespor'u hafta sonu Zara Ahmet Başyurt Stadyumu'nda konuk etti. Maçın 35. dakikasında bir pozisyonda, her iki ekipten birer futbolcu çarpışarak yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Yusuf Yılmaz, sahaya sağlık ekiplerini davet etti. Bu sırada, İlkadım Belediyespor futbolcusu Sadık Agce, sakatlanan takım arkadaşının yanına geldi. Sahaya çağrılan masörleri Recep Birkan Liman ile kısa süreli tartışan Agce, Liman'a bir anda yumruk attı.

Masör Liman da Agce'ye yumrukla karşılık verdi. İkili arasındaki yumruklaşmanın ardından hakem Yılmaz, futbolcu Agce'yi kırmızı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın 35. dakikasına 1-0 önde giren İlkadım Belediyespor, Agce'nin kırmızı kart görmesi nedeniyle 55 dakika 10 kişi mücadele ettiği maçtan 3-1 mağlup ayrılarak zirve yarışında yara aldı. Zara ekibi, bu galibiyetle puanını 15'e yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü. Samsun ekibi İlkadım Belediyespor ise sahadan puansız ayrılarak grupta 4. sıraya geriledi. Masör Recep Birkan Liman'ın ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER