YAZARLAR

Kimin kupasını götürüyorsun?

Kimin kupasını götürüyorsun?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Kimin kupasını götürüyorsun?

Babanın tapulu malı mı ? Hayır değil.

Sen savunduğun kulübün Başkanı mısın? Hayır değilsin.

Kupayı Fenerbahçe’den neden alacaksın? Bilmiyorsun.

Sınırı aştın mı? Evet aştın.

Fenerbahçe düşmanlığını içinde tutamayanlar Aziz Yıldırım içerde diye iyice ulu orta konuşmaya başladı. Aziz Yıldırım konusunda onu savunduğum için değil ama üstüne vazife olmayan kişilerin verdikleri beyanların içlerinin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu örneği veriyorum. Aziz Yıldırım bir suç işledi ise cezasını çekecektir. Kaldı ki bu işlerin tamamen siyasi ve Aziz Yıldırım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Şike meselesi olmadığını tüm Türkiye biliyor.

Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe’ye saldıranlar, durumdan istifade edenler gün gün artıyor. Kulüp gerekli cevabı en güzel şekilde veriyor. Fakat anlamakta zorlandığım bir şey var. Erdoğan Bayraktar bu beyanı neden veriyor? Fenerbahçe’nin kupasını hangi sıfatla müzesinden alma cesaretinde bulunuyorsun? Bakan olabilirsiniz, işinizle ilgili sonsuz saygı duyarım ama Spor Bakanı bile açıklama yapmaktan kaçınırken, daha duruşma bile olmamışken, yani suçlananlar savunmalarını bile yapmadan Fenerbahçe’yi suçlu görüp kupasını almakta nereden çıktı?

Trabzonspor iddianamede var. O çok mu temiz? 58. Maddeye göre onunda alt lige düşmesi gerekmiyor mu? Küme düşme kaldırılmasın ama 58.madde düzenlensin derken 50 yılın faturasını sadece Fenerbahçe’ye yıkmak gibi haince bir düşünce içinde olduklarını gizleyemiyorlar. Fenerbahçe taraftarı olup biten karşısında sessiz kalamaz. Kim ne planlıyorsa planlarınız er geç meydana çıkacaktır.

Söyleyemediğiniz söylemleri tek tek söylemeye, cesaret edemediğiniz işleri yapmaya çalışıyorsunuz. Fenerbahçe kulübü bu zorlu sürecinde üstesinden geldiği gibi, kadrosunu zayıflatmasına rağmen puan cetvelindeki yeri ile gerekli cevabı herkesin suratına tokat gibi vurmaktadır. Geçen yıl şike yaptı dedikleri Fenerbahçe ile teşebbüs etti dedikleri takımların ligdeki sıralamaları her şeyi açık ve net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Son olarak şunu belirtmeliyim ki, Fenerbahçe her kulvarda en güzel cevabı sahada vermiştir ve vermeye devam edecektir. Çekemeyenler ise sadece ve sadece iftira atmakla kalacak, başarılarımızı ve muhteşem taraftarımızın duruşunu hayranlıkla izlemekle yetineceklerdir.

Yorumlar
TREND HABERLER