YAZARLAR

Kim kimi pas pas yaptı?

Kim kimi pas pas yaptı?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Tebrikler Fenerbahçe...

Seni küçümseyenlere en iyi cevabı sahada verdin…

Bu futbolunu kimse eleştirmeye cesaret edemez…

Sen yeter ki böyle oyna…

Sen böyle oyna ki ekranlarda senin pas pas edileceğini söyleyenleri pas pas et… Benfica Fenerbahçeyi tır gibi ezer diyenleri ez geç...

Bizim eleştirdiğimiz takım gitti, yerine bambaşka bir takım geldi. Bu oyunu oynayabilen bir takım neden hep böyle oynamaz.

Her maç taraftarını öldürüp öldürüp dirilten takım bu maçta öyle bir güven verdi ki penaltıyı kaçıran Cristian bile dakikalarca alkışlandı.

Seyircinin takıma olan inancı hiç bitmedi.

Herkes bu maçı kazanabileceğimizin farkındaydı.

Sahada oyuncular, tribünde taraftarlar, ekranları başında milyonlar ve maçı anlatan Ercan Taner buna inanmıştı. Benfica takımının kurtuluşu yoktu…

Önce direkler engel oldu.

Ardından kalecileri müsaade etmedi.

Ama Egemen affetmedi.

Tur için benim hep üstüne bastığım konu gol yememekti. Kendi sahamızda gol yemediğimiz için büyük bir avantaj yakaladık.

Deplasmanda ilk dakikalarda da gol bulursak tur bizimdir. Avantaj bizde ama rehavete kapılmak yok.

Dün akşam sahada mücadele eden oyuncuların hepsi birbirinden iyiydi.

Sadece kart ceza sınırında olan Webo çok basit bir kartla deplasmanda takımının yanında olamayacak. Webo’nun o pozisyonda kart görmemesi gerekirdi.

Ne olursa olsun Fenerbahçe ilk maçı kazandı. Yenilmez denilen takımı yendi. Tur için avantaj yakaladı. Taraftar bu futbolu gördü ya, bundan sonra bu futbolu bekler. Takımda bu potansiyel var. Sadece bunu sahaya yansıtma sıkıntısı var. Ben sorumlu olarak hep Aykut hocayı tutuyorum. Aynı hoca, aynı takım bakın nasıl futbol oynadı. Biz eleştirmekte haklıyız. Biz bu futbolu istiyoruz.

İnşallah finalde Amsterdam’ da oluruz.

Yorumlar
TREND HABERLER