FUTBOL

Kerem Demirbay'ın yürek burkan görüntüsü

Hoffenheim’ın Hertha Berlin ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşma, yürek burkan bir ana sahne oldu.

Kerem Demirbay'ın yürek burkan görüntüsü - Sayfa 1

Hoffenheim’ın Hertha Berlin ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşma, yürek burkan bir ana sahne oldu.

Kerem Demirbay'ın yürek burkan görüntüsü - Sayfa 2

Konuk ekibin Türk asıllı Alman futbolcusu Kerem Demirbay, maçın 17. dakikasında sakatlanarak oyundan alındı, derhal hastaneye götürüldü. Ayak bileği yön değiştirdi Ev sahibi ekipten Jordan Torunarigha, 14. dakikada Kerem’in sağ ayak bileğine bastı. Rakibinin ayağı altında kalan bileğinin kıvrılarak yön değiştirdiği görülen talihsiz futbolcu acı içinde yerde kaldı.

Kerem Demirbay'ın yürek burkan görüntüsü - Sayfa 3

Uzun süre sahalardan uzak 24 yaşındaki futbolcunun durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. Kesin durumu son tetkiklerin ardından belli olacak Kerem Demirbay’ın, ilk bulgulara göre uzun süre sahalardan uzak kalmasının beklendiği bildirildi. Bu yöndeki gelişmelerin Hoffenheim teknik ekibini endişe içinde bıraktığı ifade edildi.

Kerem Demirbay'ın yürek burkan görüntüsü - Sayfa 4

Löw de endişe içinde Türkiye Milli Takımı ve Almanya Milli Takımı arasındaki tercih süreci çalkantılı gelişmelere sahne olan Kerem Demirbay, sonunda tercihini Almanlardan yana kullanmıştı. Panzerlerin teknik direktörü Joachim Löw, en beğendiği yeni nesil genç futbolculardan olan Kerem’i Haziran’da milli takıma çağırdı, iki maçta forma verdi. Dünya Kupası kadrosuna da alınması beklenen futbolcunun durumunun Löw’ü de endişeye sevk ettiği dile getirildi.