SÜPER LİG

Kazım transferini Merkel duymasın

Kazım Kazım'ın Olympiakos'a sürpriz transferi sarı-kırmızılı tarafları büyük bir şaşkınlık içerisine soktu.

Kazım transferini Merkel duymasın
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün "Takımdan kimse ayrılmayacak" açıklamasına rağmen Kazım Kazım'ın Olympiakos'a sürpriz transferi sarı-kırmızılı tarafları büyük bir şaşkınlık içerisine soktu.


Galatasaray'da play-off öncesinde geniş bir kadro kurulması beklenirken Kazım Kazım'ın takımdan ayrılması sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Başkan Ünal Aysal ve yöneticilerin takıma takviye yapmak için uğraştığı günlerde mevcut kadrodan bir futbolcunun gönderilmesi sarı-kırmızılı taraftarlarca da garip karşılandı.

Teknik Direktör Fatih Terim ve G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Ocak ayı başında takımdan hiçbir futbolcunun ayrılmayacağını açıklamıştı. Ancak yaşanan bu ayrılık sarı-kırmızılı taraftarları şaşkına çevirmiş durumda.

OYUNCULARINA DA SÖYLEMİŞTİ!

Başarılı teknik adam Fatih Terim, ligin ikinci yarısının ardından oynanacak play-off maçlarına alternatifli bir kadroyla girmek için takımdaki hiçbir futbolcu ile yollarını ayırmak istemediğini oyuncuları ile de paylaşmıştı.

Terim'in bu kararını paylaştığı İkinci Başkan Ali Dürüst de, "Takımdan kimsenin gönderileceğine dair bir planımız yok. Biz oyuncularımızla ikinci yarıya devam etmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullanarak başarılı teknik adamın görüşlerini bildirmişti.

YUNANİSTAN'DA YANKILAR: 'BALOTELLI GELİYOR'

Galatasaray'dan Yunanistan ekibi Olympiakos'a transfer olan Colin Kazim Richards, komşu basın organlarında heyecan yarattı. Yunan gazeteciler internet sitelerine Kazım'la ilgili video ve fotoğraflar girerken çıkardıkları profilde oyuncunun özellikle yaşadığı sorunları gündeme getirdi.

Yunan basınında çıkan haberlerde Olympiakos'a kiralık olarak katılan Kazım'ın sözleşmesinde ayrıca 2 milyon euro da satın alma opsiyonu bulunacak.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde taraftarla bir türlü yıldızı barışmadığı belirtilen Kazım'ın ayrıca gece hayatını sevdiği ve kariyerinin neredeyse tamamının problemlerle dolu olduğu ifade edildi. Adının bir 'seks skandalı' ile de anıldığı vurgulanan Kazım'ın transferi için Galatasaray'dan gerekli bir kaç evrağın beklendiği ve imzanın an meselesi olduğu da eklendi.

Yunanistanlı gazeteciler Kazım'ı Manchester City'nin sorunlu yıldızı Mario Baletolli'ye benzetirken diğer yandan da çok yetenekli bir oyuncunun kırmızı-beyazlı ekibin kadrosuna katılacağını da eklemeyi ihmal etmediler.

SOSYAL MEDYADA DURUM NE?[page_end]

Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaray yönetiminden transfer beklerken milli oyuncu Kazım Kazım'ın sürpriz bir şekilde kiralık olarak Olypiakos'a gönderilmesi bir anda mikro blog sitesi twitter'da gündemin en çok konuşulanları arasına girdi.

@cnnttnkvln; Nihayet 12 adaların ve Kardak'in intikamıni aldik

@noury: Olympiakos'a kiralık olarak verilen Kazım Kazım'ın transfer haberi İstanbul'daki gece kuluplerine bildirildi...

@ErdiGundogann: Şimdi Kazım Kazım'ın babası Olympiakos forması ve atkısıyla tribünde mi olucak ?

@aliuuw: Olympiakos Kazım Kazım'a 900 bin avro mu vermişş bence Merkel duymasın.. :))

@kaanblog: Yunanistanda ayaklanabilir :D

@yunusgunce: oysa ki Kazım Kazım elinden geleni yapıyo. Kafayı oksijenle açımış;civciv sarısı yapmış. mor krampon da giymiş. Daha naapabilir ki?

@GKCN64: yunanistan a bir darbe de galatasaray'dan kazım kazım olimpiakos a kiralandı...

@oznzm: Kazım Kazım'ın takımdaki en iyi arkadaşı Melo'ydu...Adamı etkilemese bari...Olympiakosa

@burakkaynar: Takımdaki arkadaşlık adına Kazım Kazım'ın takımda kalması iyi iyi olurdu bence

@ahmetmacit: Ahmet Macit Kazım Kazım transfer eden Olympiakos yetkilileri verdikleri karar dolayısıyla sağlık kontolünden geçirildiler.

@THeBLacKDeaTH_ Cem: Kazım Kazım Almanya ile Yunanistan arasında soğuk savaş başlatabilir...:))

@berkaymaZ: Kazım Kazım 'ın gittiğine sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum . Hafta içi yapılacak transferlere göre tepki vereceğiz.

@Memduh1905: Ronaldinho gelsin mi diye sorulunca beğenmiyoruz KazımKazım gidince kıyamet koptu. Valla Türk insanı çok ilginç.

@sessiz_ve_derin: Zamanı Var Kazım haber oldu bu soğuk gecede...Kazım Kazım Olympiakos'a giderse Yunanistan liginde oynar büyük ihtimalle / Ömer Üründül

@grafikezz: Kazım Kazım deneme sınavına girip soyadı adı kısmını kodlarken kafası karışmıyor mu acaba?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER