SÜPER LİG

Kayserispor'da logo fiyaskosu!

Süper Lig'de şampiyonluk telafuzunda bulunan Kayserispor'un arması fiyasko olarak görülüyor. Ne tarih ne arma doğru !

Kayserispor'da logo fiyaskosu!

Dünya futbolunda eşine nadir rastlanan bir olaya Kayserispor, imza atıyor. Yıllardır Türk futbolunda ligde ses getiren bir takım olan, yüksek rakamların telafuz edildiği transferlerin içerisinde olan Kayserispor, halen logosundaki hatayı düzeltme yoluna gitmiyor.

1966 takıntısı..
2004 yılında gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile Erciyesspor ile köklü bir değişikliğe giden Kayserispor, halen kuruluş tarihini 1966 olarak görüyor. İsmi, borcu, renkleri, logosu, kuruluş tarihi ile Erciyesspor'a geçen 1966 yılını kendilerine kuruluş yılı olarak görmekte direten Kayserispor, bu tarihi ligde giydiği formalara koyamıyor. Kulübün resmi kıyafetlerinde de 1966  yılı yok. Ancak her imza töreninde 1966 tarihinin olduğu Kayserispor Bayrağı önünde futbolculara imza attırılıp poz verdiriliyor.

İşte ispatı
Kayserisporlu yetkililer, ayrıca ligde giydikleri formalarda da değişik logolar kullanıyor. Halen Kayserispor'a ait tek bir logosu bulunmayan Kayserispor'un işte bu son fotoğrafında da görüldüğü gibi forma ve bayrak üzerindeki logolarda dağlar kadar fark var..

Fiyasko..
Spor otoriteleri, şampiyonluğa oynayan, güçlü kadro kuran, Türkiye'ye örnek teşkil eden bir stada sahip takıma bunun yakışmadığını ifade ederken, Kayserisporlu taraftarlar da "Storesi bile olmayan bir takımın arması veya kuruluş tarihi nasıl olmaz. Bu fiyaskodur" diyorlar.

Haber-Foto: Kayseri Tempo Gazetesi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER