SÜPER LİG

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Deniz Çoban'ı konuştu

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, hakemliği bırakan Deniz Çoban hakkında neler söyledi?

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Deniz Çoban'ı konuştu
Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, Gençlerbirliği ile oynayacakları 7. hafta maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.  
 
Takımın performansından, golcülerin suskunluğuna kadar konuşan Kafkas, hakemliği bırakan Deniz Çoban hakkında da konuştu.

Moraller bozuk
Gençlerbirliği maçına sayılı günler kala takımın son performansı hakkında açıklamalar yapan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, "Kötü oynamıyoruz. Ama kazanacak futbolu henüz yakalayamadık. Genç ve biraz da tecrübesizlik var. Eksiklerimizin farkındayız ve bunu da gidermek için çaba harcıyoruz. Mağlubiyetlerin verdiği moralsizlik var. Ancak şunu açıkca söylemek isterim ki; endişe duyacak bir durumumuz yok. Kayserispor, dirayetli ve mücadeleyi seven bir takım. Bu takımım elbette iyi sonuçlara imza atacaktır. Bu hafta da, galibiyet yollarında nasıl daha başarılı oluruzu çalıştık. Umut ediyorum ki Gençlerbirliği maçı ile birlikte çıkışa geçeceğiz. Lige verilecek 1 hafta araya moralli girmek arzusundayız" dedi.   
 


"Hatasız kul olmaz"
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçı sonrasında canlı yayına çıkarak Kasımpaşa'dan ve Rizespor'dan özür dileyen, sonrasında da hakemliği bıraktığını açıklayan Deniz Çoban hakkında da konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Onurlu bir davranış sergiledi.  Kendisini kısmen tanıyorum. Aldığı karara üzüldüm.  Deniz bey, hakem şanssızlığı yaşadı. Elbette hakem hata yapacak. Kasıt olduğuna inanmıyorum. İnsanın fıtratında var. Hatasız kul olmaz elbette. Umarım bu davranış Türk hakemliği için önemli bir çığır olur ve hakem camiası da başarı çıtasını yükseltmek için daha dikkatli olur" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Kayseritempo.com
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER