KARABÜKSPOR

Kardemir Karabükspor'da transfer açıklaması

Futbol şube sorumlusu Gül, "Teknik heyetin belirlediği bölgelere oyuncu bakıyoruz, izliyoruz. Zamanı gelince açıklanacak" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'da transfer açıklaması

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, yeni sezon transfer çalışmalarına ilişkin, "Teknik heyetin belirlediği bölgelere oyuncu bakıyoruz, izliyoruz. Zamanı gelince açıklanacak." dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını, daha iyi bir konumda olma şansları varken, bazı nedenlerden dolayı ligi 43 puanla 11. sırada tamamladıklarını söyledi.

Sezona ligde kalma hedefiyle başladıklarını hatırlatan Gül, "Bunu başarmanın mutluluğu içindeyiz. Bu sezon artık geride kaldı. Yeni sezon hazırlıklarını planlayıp çalışmalara zaten başlamıştık. Yeni sezonda, bu sezondan daha iyi yerde olmak için çalışacağız. Bu amaçla iki kamp planladık. İlki 1 ile 14 Temmuz arasında Bolu'da yapılacak. İkincisi ise henüz belirlenmedi ancak yurt dışında yapılacak." diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Gül, şunları kaydetti: "Öncelikle sözleşmesi biten oyuncularımız var, onlarla konuşuyoruz. Çalışmak istediklerimiz var. Anlaşabilirsek yolumuza devam ederiz. Teknik heyetin belirlediği bölgelere oyuncu bakıyoruz, izliyoruz. Zamanı gelince açıklanacak. Önceliğimiz Abdou Razack Traore'den boşalan bölgeye bir oyuncu almak."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER