SÜPER LİG

Karabükspor'dan transfer açıklaması

Kardemir Karabükspor'da menajer Seyit İçgül, ''Emenike, Angelov ve İlhan Parlak'tan boşalan forvet hattına en az iki transfer yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Karabükspor'dan transfer açıklaması

Seyit İçgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının Bolu'nun Gerede ilçesindeki Esentepe Otel'de kampta olduğunu ve yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlandıklarını söyledi.

Kamp sırasında oynanacak hazırlık maçlarında eksik görülen alanlara da transfer yapacaklarını anlatan İçgül, şöyle konuştu:

''Biliyorsunuz forvet hattında sıkıntılarımız var. Emenike, Angelov ve İlhan Parlak'tan boşalan forvet hattına en az iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bir yabancı, bir Türk ya da iki yabancı futbolcu alırsak ki almayı da düşünüyoruz, bu alanı doldurmak istiyoruz. Hocamızın tercihleri doğrultusunda forvete bir futbolcu alarak transferi kapatacağız. Kamp döneminde, eksiklikler veya verimli bulamadığımız arkadaşlar olursa onun yerine de transfer yapacağız. İlhan Parlak bize Ankaraspor'dan kiralık gelmişti. Geri dönmek zorunda kaldı. Yeni transferlerle sezona iyi başlayacağımızı düşünüyorum.''

Bu arada Kardemir Karabükspor'un, Beşiktaş'tan Rıdvan Şimşek'in transferi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER