KARABÜKSPOR

Karabükspor yeni hocası belli oldu

Kardemir Karabükspor, Zoran Barisic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna 1 yıllığına Erkan Sözeri'yi getirdi.

Karabükspor yeni hocası belli oldu

Kardemir Karabükspor, teknik direktör Zoran Barisic'in takımdan ayrılmasının ardından Erkan Sözeri ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, teknik direktör Erkan Sözeri ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle Safranbolu'daki bir restoranda yapılan iftarda bir araya geldi. Yemek sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Tankut, teknik direktör Zoran Barisic'in tek taraflı fesih hakkını kullanarak kulüpten ayrıldığını söyledi. Erkan Sözeri ile 1 yıllığına anlaştıklarını açıklayan başkan Tankut şöyle dedi:

"DAHA İYİ NOKTAYA TAŞIYACAK"

''Kendisini çok uzun yıllardır tanıyorum. Son 12 yıldır sürekli takip ediyorum. Sürekli görüştüğüm bir hocamız. Geçen sene hiç tanınmayan bir Igor Tudor'un Türkiye'ye gelip yakalamış olduğu bir başarıyı, bir Türk teknik direktör olarak Erkan hocamızın da Kardemir Karabükspor'da yakalayabileceğine inanıyorum. Hocamız daha önceki çalıştığı yerlerden çok daha fazla çalışarak ekibiyle, bizlerle beraber önümüzdeki sezon takımımızı çok daha iyi bir noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacak.''

"POZİTİF MÜCADELE PEŞİNDE OLACAĞIZ"

Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlar getirmesini dileyen teknik direktör Erkan Sözeri de ''İdealist bir teknik adam olarak camiasıyla, başkanıyla, yönetimiyle her teknik adamın çalışmak isteyeceği elit bir kulübe geldiğim için mutluyum. Öncelikle hedefimiz, Kardemir Karabükspor'un çıtasını, geçen seneki bulunduğu konumdan daha yukarı çekmek, marka değerini yükseltmek, pozitif futbol oynayan, kamuoyu tarafından takdir gören özellikle kendi taraftarı tarafından, camiası, basını tarafından takdir gören bir takım oluşturacağız, oyun oluşturacağız, pozitif mücadele içerisinde olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kardemir Karabükspor uzun yıllar Süper Lig'e çıkmak için çok mücadele verdi. Türlü fedakarlıklarla Süper Lig'e çıktı. Bu ligin kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum'' dedi.

Türkiye'den yurt dışına yapılan en pahalı transferler

Sözeri, pozitif futbol, mücadele, coşkulu bir futbol karşılığında seyirciyi maçlara çekeceklerini belirterek şöyle konuştu:

''Benim yapımda mücadele var, hırs var, azim var, başarıya açlık var, hep hedef var. Allah'a şükür buraya gelirken bir emeğin, bir performansın karşılığı geldik. Büyük bir camiaya geldiğimin bilincindeyim. Ekibimizle, yönetimimizle beraber çok güzel işlere imza atacağız, bunun da sözünü rahatlıkla verebilirim. Bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da Kardemir Karabükspor'da bu başarımızı devam ettirmek en büyük amacımız. Bunu da yapacağımızı biliyorum, bu konuda çok eminim kendimden. Bu camiaya yakışır, layık bir performans göstereceğimizden hem futbolcu hem teknik kadro olarak kimsenin şüphesi olmasın. Çok güzel günler bizi bekliyor, şimdiden o sözü verebilirim. Bundan çok eminim. Trabzonspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Göztepe gibi takımlarda forma giydim. Antrenörlük geçmişimde tabiri caizse basamak basamak geldim. İş disiplininin olduğu yerde başarının kaçınılmaz olduğunu biliyorum. Dolayısıyla ben ligler arasında sadece ekonomik olarak farklılıklar olduğunu söyledim. Burada çok başarılı olacağız, çok başarılı günler göreceğiz. Bu sözü de veriyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER