SÜPER LİG

Kaleci Ömer'in buruk sevinci

Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmelerine karşın, ligde kaldıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Kaleci Ömer'in buruk sevinci
Medical Park Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmelerine karşın, ligde kaldıklarını için mutlu olduklarını söyledi.
 
 
Ömer, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, İstanbul'a 1 puan almak için geldiklerini belirterek, ''1 puan aldığımız zaman ligde kalmayı garantiliyorduk. Mağlup duruma düşünce kulaklarımız Samsunspor maçına odaklandı. Kaybederek ligde kaldık, belki buruk bir sevinç olabilir. Ama Anadolu takımları için ilk hedef Süper Lig'de devam etmektir. Herkes mutlu olsun'' diye konuştu.

Ömer Çatkıç, Mardan Antalyaspor Stadı'nda maçlarını oynamaya başladıktan sonra Antalya şehri ile Antalyaspor'un birbirinden koparıldığını iddia ederek, ''Trabzonsporlular 'Bize her yer Trabzon' diyor. Antalyasporlular için de her yer deplasman. Yetkililer bir an önce bu stat sorununu çözerek, Antalyaspor ile Antalya şehrini birleştirsinler'' şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyaspor'un futbolcularından Tita ise ligde kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Düşseydik kulüp çok sıkıntı yaşayacaktı. Samsun'dan gelen iyi haber bizi mutlu etti'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER