SÜPER LİG

Kaleci Ömer'den tehdit gibi uyarı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve kaleci Ömer Çatkıç, G.Saray maçına ilişkin konuştu.

Kaleci Ömer'den tehdit gibi uyarı
 

Kırmızı-beyazlı kaleci Ömer Çatkıç, Galatasaray maçında taraftarlar ve sarı-kırmızılı bazı futbolcularla yaşadığı tartışmalarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçında ısınmaya çıktığı sırada sarı-kırmızılı taraftarların kendisine küfür ettiğini ve maç boyunca da bunu sürdürdüklerini belirten Ömer, ''Taraftarlara ne bir el hareketi yaptım, ne de küfür ettim. Sadece kendi işimi yaptım. Maç bitti, kafama kar topu attılar. Bir insanın kafasına kar topu atarsanız, o da size başka bir şey atar. Fakat ben bunların hiçbirini yapmadım. Sadece kendi etrafımda döndüm. Ondan sonra da adım provokatör oldu. İnsaf diyorum'' dedi.

Maçın ardından Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara dikkati çeken Ömer, Sabri'nin iyi bir futbolcu olduğunu, ancak yaşının kendisinden çok küçük olduğunu belirtti. Ömer, ''Sabri'ye bir ağabey tavsiyesi: Sadece futbolcu Sabri olarak kalsın. Maç sonlarında rakip futbolcular hakkında taraftar gibi, amigo gibi yorumlarda bulunmasın'' diye konuştu.

Galatasaraylı kaleci Muslera ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ömer, ''Rakip takım kalecisi koşarak üzerime geldi ve el kol hareketleri yaptı. Nasıl davranmam gerektiğini Muslera'dan öğrenmeyeceğim. O sadece kalecilik yapsın. Esas provokatör aslında Muslera'' dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan iyi gibi görünüyor, ancak oyuna bakıldığı zaman 3 puan alabileceğimiz bir maçtı'' dedi.
 
 
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

-MEHMET ÖZDİLEK-[page_end]
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına değinerek, futbol adına soğuk bir akşamda sıcak bir gece olduğunu söyledi.

Galatasaray maçında mücadelenin ön planda olduğunu dikkati çeken Özdilek, ''Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan iyi gibi görünüyor, ancak oyuna bakıldığı zaman 3 puan alabileceğimiz bir maçtı. Liderden alınan bir puan da önemli. Mücadele ve takım olma olgusu anlamında oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

İki gün arayla iki büyük kulüp ile (Galatasaray-Trabzonspor) oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Özdilek, kendi sahalarında çıkış gösteren Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçta galip gelmek istediklerini belirtti.

Necati Ateş'in Galatasaray'a transferini de değerlendiren Özdilek, bu futbolcuya Antalyaspor'a verdiği 2.5 yıllık hizmetten dolayı teşekkür etti. Necati'nin Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Özdilek, ''Necati'nin Antalyaspor'da gösterdiği başarılı performansı, Galatasaray'da da göstereceğine inanıyorum'' dedi.

Transferin son günü 3 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını hatırlatan Özdilek, 3 oyuncunun da takıma katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

-Yeni transfer Orkun Usak antrenmana katıldı-

Teknik Direktör Mehmet Özdilek gözetiminde gerçekleşen antrenmanda Galatasaray maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular, yenileme koşusu yaptılar. Diğer futbolcular ise istasyon, top kapma ve orta-şut çalışması gerçekleştirdiler.

Öte yandan yeni transferlerden kaleci Orkun Uşak da antrenmana katılırken, Jaba ve Sinan Kaloğlu bir hastanede performans testine girdikleri için idmanda yer almadılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER