ROPÖRTAJ

Kadlec Trabzonsporlulara mesaj gönderdi

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec Trabzonspor maçı öncesinde konuştu. Trabzonsporlu taraftarlara mesaj gönderdi.

Kadlec Trabzonsporlulara mesaj gönderdi
Fenerbahçe'de ya­ban­cı kontenjan sebebiyle yedek kulübesine demir atan Kadlec, Trabzonspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Bun­des­li­ga eki­bi Le­ver­ku­se­n'­den trans­fer edi­len an­cak ya­ban­cı kon­ten­ja­nı ne­de­niy­le ge­nel­de ye­dek otu­ran Kad­lec, li­gin son bö­lü­mün­de bul­du­ğu for­ma şan­sı­nı çok iyi bir şekilde de­ğer­len­dir­meyi bilmişti.

Ligin k­ri­tik bir dö­nem­inde at­tı­ğı gol­ler ve oy­na­dı­ğı fu­bol­la elde edilen şam­pi­yon­luğa kat­kı ya­pan isim­ler­den bi­ri ol­muş­tu. Çek fut­bol­cu bu­nun se­me­re­si­ni ise ya­ban­cı konten­ja­nın­da­ki faz­la­lı­ğa rağ­men kad­ro­da tu­tu­la­rak al­dı. Kad­lec ile ge­le­cek haf­ta oy­na­na­cak Trab­zonspor ma­çı ön­ce­si oldukça önemli açıklamalar yaptı. 

Kadlec'in Bugün si'ne verdiği röportaj şu şekilde;  

Li­ge Ka­ra­bük ga­li­bi­ye­tiy­le baş­la­dı­nız. Ama se­nin için şan­sız bir maçtı. Ken­di ka­le­ne gol at­tı­n.
Bizim için ger­çek­ten zor maç­tı. Rakibimiz çok güç­lü bir ta­kımdı. Av­ru­pa Li­gi ön elemelerinde iyi sı­nav­lar ver­di­ler ve tam ha­zır ola­rak bi­zim ma­ça gel­di­ler. Böyle bir maçta ka­zan­mak önem­liy­di. Ken­di ka­le­me at­tı­ğım go­le ge­lin­ce el­bet­te şan­sız bir andı. An­cak bu­na ben­zer an­lar fut­bol­da ya­şa­na­bi­lir. Ka­zan­dık ve iyi baş­la­dık. Önem­li olan bu.

Haf­ta­ya Trab­zon dep­las­ma­nı var. Bu maç için ne dü­şü­nü­yor­sun?
Ge­çen se­zon ora­da­ki maç­ta ne­ler ya­şan­dı, gör­dük. Ba­ka­lım bu kez na­sıl bir or­tam ola­cak. El­bet­te ama­cı­mız 3 pu­an ka­zan­mak. İlk haf­ta­la­rı ka­yıp­sız git­mek çok önem­li.

Ge­çen se­zonki maçta Trab­zo­n'­da çı­kan olay­lar sizde bu maç öncesi kay­gı­ya ne­den olu­yor mu?
Ha­yır. Biz ge­çen se­zon ne ya­şad­ığı­mı­zı bi­li­yo­ruz. Ta­raf­tar­lar ve son­ra­sın­da olan­la­r... Fa­kat biz ora­ya sa­de­ce, adil bi­çim­de fut­bo­lu­mu­zu oy­na­ma­ya gi­di­yo­ruz.

Karşılaşma yarım kalmış ve 'hükmen' galip gelmeştiniz
Ben­ce Trabzonspor taraftarları bu­nu sadece bir fut­bol ma­çı ola­rak görüp, öyle izleme­si ge­re­kir. Biz fut­bo­lu­mu­zu oy­na­mak için ora­ya gi­di­yo­ruz. Bu kez karşılaşmanın ya­rı­da kal­ma­sı­nı is­te­mi­yo­ruz. Maç ol­ma­sı ge­rek­ti­ği gi­bi 90 da­ki­ka oynan­ma­lı. Ar­zu­muz bu an­cak bi­zim dı­şı­mız­da bir şey­ler olur­sa ne ya­pa­bi­li­riz ki.

"İzlanda'ya karşı işiniz zor"
Eu­ro 2016 Ele­me­le­ri­'n­de Tür­ki­ye ve Çek Cum­hu­ri­ye­ti ay­nı grup­ta. Sen­ce kim fa­vo­ri?
Ba­na gö­re gru­bun fa­vo­ri­si Hol­lan­da. Biz, Tür­ki­ye ve İz­lan­da ikin­ci­ olup direkt gitmek için ya­rı­şı­rız.

İzlanda maçımız için neler söylersin?
İz­lan­da, son Dün­ya Ku­pa­sı için ba­raj ma­çı oy­na­mış­tı. İyi ta­kım. Tür­ki­ye için çok zor ola­cak. Bi­zi de Hol­lan­da kar­şı­sın­da çok zor bir maç bek­li­yor. İkin­ci ma­çı­mız da burada si­zin­le. He­de­fi­miz iki maçta 4 pu­an çı­kar­mak.

Türk Mil­li Ta­kı­mı­'nı na­sıl bu­lu­yor­sun?
Av­ru­pa­'da, Fe­ner­bah­çe, Ga­la­ta­sa­ray ve Be­şik­ta­ş'ta oy­na­yan çok ye­te­nek­li oyunculara sa­hip. Ne ola­ca­ğı­nı gö­re­ce­ğiz, İz­lan­da kar­şı­sın­da.

Yeni teknik direktörünüz İsmail Kartal'la ilişkilerin nasıl?
Her şeyden önce çok iyi bir karakter ve çok iyi bir insan. Elbette çok iyi ilişkiler geliştirdik. Kendisiyle ele ele şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Bunu başarmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz.

Ersun Yanal ile arasında sence ne gibi farkılıklar var?
Bence karşılaştırma yapmak doğru değil. Konuşulması gereken İsmail Kartal'dır. Çünkü şu an o görevde. 

fenerbahçe 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER