ROPÖRTAJ

Kadlec: Bizi ancak biz yenebiliriz!

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, açıklamalarda bulundu.

Kadlec: Bizi ancak biz yenebiliriz!
Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi, hedeflerine değindi... 
 
FBTV'de "Günün Röportajı" Programı'na konuk olan Michal Kadlec, Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladı.

Kadlec'in açıklamalarından satır başları şöyle:
"Kamp gerçekten son derece iyi gidiyor. Kampa başlayalı birkaç gün oldu. Şu ana kadar kimse sakatlanmadı bu da çok önemliydi. Şu ana kadar her şeyin güzel gitmesi de bizim için önemliydi."

"Sezon başı kamplarında antrenmanların biraz daha yükleme ağırlıklı ve zorlu olması normaldir. Sezon içindeki antrenmanlardan biraz farklıdır sezon öncesi antrenmanlar."

"Bugünlerde havalar biraz kötü ama onun da birkaç güne kadar düzeleceğini düşünüyorum. Antrenmanlarımız biraz karışım olarak ilerliyor. Bazen içerde core antrenmanları dediğimiz antrenmanlardan yapıyoruz, bazen de dışarıda sahada topla çalışmalarımız oluyor. Önemli ve iyi çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk, bu nedenle buradayız ve çalışmalarımızı her gün bunun için devam ettiriyoruz."

"Biz aslında kendi aramızda konuştuğumuzda kupanın da bizim için önemi hakkında konuşuyoruz. Neden iki kupa almayalım? Sonuçta bir kupa bir kupadır... Şampiyon olursak gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacağız. Kulübümüz için de çok güzel olacağını düşünüyorum. Şu anda ligin sadece ilk yarısını bitirmiş durumdayız evet şu anda lideriz ama hiçbir şey kazanmadık henüz. Ligin ikinci yarısında rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağız. Ama iç saha maçlarından daha fazla dış saha maçı oynayacağız. Dış saha maçları da her zaman zorlu maçlardır. Deplasman maçları her zaman zorlu geçmiştir."

"Ama şu anda biz çok çalışmalıyız, her şey bizim elimizde. Şu anda bütün takımlar bizim gerimizde herkes bizi yenmek istiyor. Onlar bizi geçmek istiyor bu nedenle her şeyi elinde tutan taraf biziz. Bence bizi ancak biz yenebiliriz; ancak kendi kendimize yapacağımız hatalarla kaybedebiliriz diye düşünüyorum. O yüzden bizim iyi konsantre olup çalışmalıyız. Umarım tüm iç saha maçlarımızdan galibiyetle ayrılırız. Bir diğer hedefimiz de dış saha maçlarından kayıpsız ayrılmak."

"Bizim çok iyi bir yolda olduğumuz düşünüyorum. 3-4 maçta seri galibiyetler aldık her maçta bir öncekinden daha iyi performans sergiledik. Şu anda da kamptayız. Performansımızın daha da üzerine katabilecek durumdayız. Çalışmalarımızı bunun için sürdürüyoruz."

"Tüm büyük takımlarda rekabetin olduğunu düşünüyorum. Biz hepimiz önemli ve büyük oyuncularız. Böyle rekabetlerin olması normaldir. Bu rekabetten her zaman takım karlı çıkar. Hep beraber takım olabilmek önemlidir. Takımın başarısını ön planda tutarak biz yolumuza devam ediyoruz. Tabii ki herkes ilk 11'de oynamak ister."  
 
FENERBAHÇE 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER