GALATASARAY

Kadıköy’e gittiler ceza sahasını göremediler!

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında adeta döküldü.

Kadıköy’e gittiler ceza sahasını göremediler!

Galatasaraylı futbolcular 83. dakikaya kadar Fenerbahçe ceza sahasına giremediler. Karşılaşma boyunca ceza sahası içinden şut atamadılar. Maç boyunca 1 isabetli şut çekebildiler, 1 korner kazandılar.

Galatasaray, Kadıköy deplasmanında bir kez daha kaybederken, ortaya koyduğu kötü futbolla hem 6 yıl aradan sonra Ülker Stadı’na gelen taraftarını, hem protokoldeki yöneticilerini hem de ekranları başındaki milyonlarca sevenini üzdü.

Galatasaray taraftarı Florya'yı bastı istifa istedi

Son derece kötü bir futbol ortaya koyan sarı kırmızılılar 83. dakikaya kadar Fenerbahçeceza sahasına giremezken, isabetli tek şutları da ceza sahası dışından geldi. Riekerink’in öğrencileri 90 dakika boyunca ceza sahası içinde Volkan Demirel’in kalesine hiç isabetli şut gönderemedi.

Ceza sahasına iki kez girebilen Galatasaray bu sezon Süper Lig’de bir maçta rakip ceza sahasında topla en az buluşan takım oldu.

Hürriyet'in haberine göre; Sarı kırmızılılar topla oynama oranlarında rakiplerine yüzde 59’a 41 üstünlük sağlarken meşin yuvarlakla tam 561 kez buluştular (Fenerbahçe 450) fakat bu istatistiği saha içi üstünlüğe çeviremediler. Nitekim Galatasaraylı oyuncular 90 dakika boyunca ceza sahasına sadece 6 orta yaptılar ve bunların hiçbirinde isabet sağlayamadıyar.

Konuk ekibin gol ayakları Yasin, Sneijder, Podolski, Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş maç boyunca şut atamadılar. Galatasaray takımı boyunca beş şut çekerken bunların dördü auta gitti.

Van Persie Avrupa'yı salladı!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER