FENERBAHÇE

Josef de Souza'nın Arabistan'ı seçme sebebi

Fenerbahçe'den Al Ahli'ye giden Josef de Souza, sarı-lacivertli kulüpte şampiyonluk hedefine ulaşamayınca transfer olmaya karar verdiğini ifade etti.

Josef de Souza'nın Arabistan'ı seçme sebebi

Fenerbahçe'den sezon başında Al Ahli'ye transfer olan Josef de Souza, Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

"3 YIL ŞAMPİYON OLAMADIM"..."Fenerbahçe'den ayrılma kararı benimdi. Ekonomik olarak harika bir sözleşmeydi. Bu teklifi hayatımda bir değişiklik olarak da gördüm. Çünkü Fenerbahçe'de üç yıl içinde şampiyonluk yaşama hedefime ulaşamamıştım."

"Bugünlerde Fenerbahçe en kötü sezonunu geçiriyor. Birçok değişim oldu. Oyuncular, hocalar, yönetim değişti. Bu değişimin zaman alacağı belliydi. Bu kadar zor bir dönem olacağını düşünmüyordum. Değişimin sonuç vermesi biraz zaman alacak. Fenerbahçe şu an bir şekilde Türk kulüplerinin mantalitesini değiştirmeye çalışıyor. Genç oyuncular alıyorlar. Daha düşük maaşlı oyuncular getiriyorlar. Ben bunu doğru buluyorum."

"EN İYİSİ PEREIRA"...Birlikte çalıştığım en iyi teknik direktör Pereira'ydı. Beni, Fenerbahçe'ye getiren teknik adamdı. Benim için ödenen bonservis ücreti konuşuldu ancak Pereira bana hep güvendi. Onun döneminde bir sezonda 48 maç oynadım. Pereira devam etseydi, ikinci sezonda şampiyon olurduk. Onu göndermek hataydı.

"NELER OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"..."Mehmet Topal'ı insan olarak çok seviyorum. Topal büyük bir futbolcu. Onu özlüyorum. Sadece onu değil, tüm kadroyu özlüyorum. Mehmet Topal'ın üzerine aşırı gidildiğini düşünüyorum. Suç hep ona veya bana yıkıldı, 'Birlikte oynayamazlar' dendi. Uzun süre şampiyon olamadık. Suç ona ya da bana yıkıldı. 5-0 kazandığımızda hiç sorun olmuyordu ancak ne zaman yenilsek, ikimizin birlikte oynaması sorun oluyordu. Fenerbahçe kadrosunda ikimizin oynamasından daha iyi bir seçenek yoktu. Artık birlikte oynamıyoruz ve şu an neler olduğunu görüyoruz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER