FENERBAHÇE

Josef de Souza'dan Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, "Beşiktaş'ın maça çıkmama kararını bize yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum" dedi.

Josef de Souza'dan Beşiktaşlıları kızdıracak açıklama

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarıda kalan derbinin devamı için sahaya çıkmayan Beşiktaş'ın kendilerine saygısızlık yaptığını savundu.

Sarı lacivertlilerin Brezilyalı oyuncusu, Fenerbahçe Gazetesi’nin 173. sayısına röportaj verdi;

– Fenerbahçe’de 3. sezonunu yaşıyorsun. Geldiğin günden itibaren spor medyasında Mehmet Topal ile birlikte oynayamayacağınız konuşuluyordu. Neredeyse bu sezonun da sonuna geldik. Bu yorumlar hakkındaki düşüncelerin nelerdir?

“Türkiye’de 3 sezonumu geçiriyorum. Fenerbahçe ve Türk futboluna çok iyi adapte olduğumu düşünüyorum. Geldiğim ilk zamandan itibaren bu kulübün bir parçası olduğumu hissettim. Her geçen yıl daha da iyiye gidiyorum. İlk geldiğim zamanda Mehmet Topal ile birlikte oynayamayacağımızı düşünmeleri normaldir. Çünkü ilk zamanlar şampiyonluk yaşayamadık bu da sistemin sorgulanmasına neden oldu. Bu sene birlikte iyi maçlar çıkarttığımız için insanların düşüncelerinin değiştiğini düşünüyorum. Önemli olan bizim oyun tarzımızdan çok Fenerbahçe’nin başarılarıdır.”

– Daha önce bir çok ünlü Brezilyalı futbolcu, teknik adam Fenerbahçe’de çalıştı. Didi, Zico, Roberto Carlos gibi  Brezilyalılar çok çabuk kulübe adapte olup büyük başarılarda pay sahibi oldular. Sen de uyum sorunu yaşamadan kulübe adapte oldun bunun sırrı nedir?

“Türk halkı yabancı futbolcuları çok iyi karşıladığı için ben de fazla yabancılık çekmedim. Çünkü taraftar, yabancı futbolculara ilgi ve sevgi gösterdiği için uyum sorunu yaşamadım. Türkiye’ye gelen Alex, Deivid, Roberto Carlos’un kulübe katkılarının fazla olması da Brezilyalılara olan sevgide bir payı olduğunu düşünüyorum. Taraftarın göstermiş olduğu sevgi için teşekkür ediyorum. Bu sevgilerin karşılığı olarak sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum.”

Fenerbahçe maçına çıkmayan Beşiktaş'a kötü haber

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER