TENİS

İşte teniste yarı finale çıkacak isimler

Madrid Açık Tenis Turnuvası'na erkek ve kadınlarda çeyrek final mücadeleleriyle devam edildi.

İşte teniste yarı finale çıkacak isimler

Toprak zeminde oynanan, erkeklerde 5,5, kadınlarda ise 4,5 milyon dolar ödüllü turnuvada erkekler sıralamasının bir numarası Rafael Nadal, Fransız Michael Llodra ile yaptığı maçı 2-0 kazandı ve yarı finalde İsviçreli Roger Federer'in rakibi oldu. Nadal, maçın setlerini 6-2 ve 6-2 aldı.

 
Federer ise çeyrek finalde 5 numaralı seribaşı İsveçli Robin Soderling ile karşılaştı. İsviçreli tenisçi, maçın setlerini 7-6 ve 6-4 kazanarak yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

Erkeklerde diğer yarı final karşılaşması ise Tomas Berdych'i 7-6 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenen Thomaz Belluci ile David Ferrer'i 6-4, 4-6 ve 6-3'lük setlerle 2-1 geçen Sırp Novak Djokovic arasında oynanacak.

-GOERGES'İN MÜTHİŞ YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR-

Kadınlarda ise Alman Julia Goerges, çeyrek finalde Rus Anastasia Pavlyuchensova'yı, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Kadınlarda dünya sıralamasının bir numarası Caroline Wozniacki'yi son bir ayda iki kez yenen ve sıralamada hızla üst basamaklara tırmanan Alman tenisçi, yarı finalde Belaruslu Victoria Azarenka ile karşılaşacak. Turnuvaya 4 numaralı seribaşı olarak katılan Azarenka, yarı final biletini, Çek Lucie Safarova'yı 6-3, 3-6 ve 6-2'lik setlerle 2-1 yenerek elde etti.

Goerges ile Azarenka, son olarak geçen ay Stuttgart'ta karşılaşmış ve Goerges, 6-4 kaybettiği setin ardından rakibinin çekilmesiyle çeyrek finale yükselebilmiş ve daha sonra turnuvayı kazanmıştı.

Kadınlarda diğer çeyrek final mücadelesi,

Bethanie Mattek-Sands'i 6-4, 3-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 yenen Li Na ile Slovak Dominika Cibulkova'yı 3-6, 6-3 ve 7-5'lik setlerle 2-1 geçen Çek Petra Kvitova arasında oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER