GALATASARAY

İşte Garry Rodrigues'in yeni adresi! Tam 61 milyon...

Sarı-kırmızılı takıma 2016-2017 sezonunun devre arasında 3,5 milyon avroya PAOK’tan transfer olan Garry Rodrigues, camiaya “elveda” diyor.

İşte Garry Rodrigues'in yeni adresi! Tam 61 milyon...

Galatasaray'da transferi konuşulan Rodrigues yeni takımıyla anlaştı. 28 yaşındaki oyuncu Garry Rodrigues'in yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezonki performansını aratan Rodrigues'le yollar ayrılıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Al İttihad'dan gelen 9 milyon euroluk teklifi kabul etti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla 5. sırada tamamlayan Galatasaray'da, Garry Rodrigues ligde oynadığı 12 maçta 3 gol attı, asist yapma başarısı ise gösteremedi.

Galatasaray, 4 Eylül Salı günü Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde Rodrigues'in sözleşmesinin uzatıldığını şu sözlerle açıkladı:

"Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues'in 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için 1.350.000 € olan sabit transfer ücretinin 1.900.000 € olarak iyileştirilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray’da sezon başı satılan Gomis, arkadaşları ve teknik heyetle tek tek kucaklaşıp güzel bir şekilde veda etmişti. Fatih Terim, takıma hizmeti geçen Rodri’ye de aynı şekilde bir veda organizasyonu hazırlanmasını istedi. Buna karşın beklenen performansı gösteremeyen ve büyük hayal kırıklığı yaratan Rodrigues'in transferi için Galatasaray yeşil ışık yaktı.

Ersun Yanal'ın futbolcularla yaptığı toplantı

Devre arasında yapacağı transferler için kaynak arayışında olan sarı kırmızılı kulüp 28 yaşındaki oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER