FUTBOL

İspanya Milli Takımı'nda Pique şoku!

İspanya Milli Takımı, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Arnavutluk ve İsrail ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı. Taraftarlar, Gerard Pique'yi protesto ederken, Katalan yıldıza hakaret ve küfürler yağdırdı.

İspanya Milli Takımı'nda Pique şoku! - Sayfa 1

İspanya Milli Takımı, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Arnavutluk ve İsrail ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı. Taraftarlar, Gerard Pique'yi protesto ederken, Katalan yıldıza hakaret ve küfürler yağdırdı. (Sporx)

İspanya Milli Takımı'nda Pique şoku! - Sayfa 2

Katalonya'da yapılan bağımsızlık referandumundan ötürü kaotik günler yaşayan İspanya'da milli futbol takımı, Arnavutluk ve İsrail maçlarının hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarını Las Rozas'ta sürdüren İspanya Milli Takımı'nın antrenmanını İspanyol taraftarlar da takip etti.

İspanya Milli Takımı'nda Pique şoku! - Sayfa 3

İspanyol taraftarlar, Katalan yıldız Gerard Pique'yi protesto ederken, futbolcuya hakaret ve küfürler yağdırdı. Yabancı maddelere de maruz kalan Pique, 23 dakika sonra güvenlik eşliğinde idmanı terk etti.

İspanya Milli Takımı'nda Pique şoku! - Sayfa 4

Gerard Pique, İspanya'nın özerk bölgesi Katalonya'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan bağımsızlık referandumunu desteklediğini açıklamıştı. Gerekirse 2018'den itibaren İspanya Milli Takımı'nda oynamayı bırakabileceğini söyleyen Pique, uzun yıllardır yaptığı siyasal açıklamalarla gündeme geliyordu.