FUTBOL

İspanya attı Messi kahroldu! Tarihi hezimete dayanamadı

2018 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında İspanya ile Arjantin karşı karşıya gelirken Matadorlar, Tangocuları tarihi bir skorla 6-1 mağlup ederken sakatlığından dolayı maçı tribünden izleyen Messi, adeta kahroldu.

İspanya attı Messi kahroldu! Tarihi hezimete dayanamadı - Sayfa 1

2018 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında İspanya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Madrid'deki Wanda Metropolitano Stadı'ndaki maçı evsahibi İspanya 6-1 galip tamamladı. İspanya'ya Arjantin karşısındaki bu tarihi galibiyeti getiren golleri 12'de Diego Costa, 27, 52, 74'te Isco, 55'te Thiago Alcantara, 73'te Iago Aspas kaydetti. Arjantin'in tek sayısı 39'da Nicolas Otamendi'den geldi.

İspanya attı Messi kahroldu! Tarihi hezimete dayanamadı - Sayfa 2

İspanya, bu sonuçla yenilmezlik serisini 18 maça çıkarırken; sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Arjantin, tarihindeki en ağır yenilgilerinden birine uğradı. Zira bu karşılaşma Arjantin tarihinin en ağır 5. yenilgisi olarak tarihe geçti. Tangocular daha önce 1958 Dünya Kupası'nda Çekoslavakya'ya 6-1, 1959 Copa America'da Uruguay'a ve 1993 Dünya Kupası Elemeleri'nde Kolombiya'ya 5-0, 2009 Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya'ya 6-1'le yenilmişti.

İspanya attı Messi kahroldu! Tarihi hezimete dayanamadı - Sayfa 3

Sakatlığından dolayı maçı tribünden izlemek zorunda kalan Lionel Messi, tarihi hezimet karşısında adeta kahroldu.

İspanya attı Messi kahroldu! Tarihi hezimete dayanamadı - Sayfa 4

İsco'nun son golü 74. dakikada gelirken 6­1'lik skora sinirlenen Messi, locada oturduğu yerden kalkarak içeriye gitti.