ROPÖRTAJ

İsmail Köybaşı: Şampiyonluk için F.Bahçe'yi örnek gösterdi

Beşiktaşlı İsmail Köybaşı, 33. haftada oynanacak maçta Galatasaray'ı yenip şampiyonluğa ulaşacaklarını iddia etti.

İsmail Köybaşı: Şampiyonluk için F.Bahçe'yi örnek gösterdi

Beşiktaş'ın sakatlıklardan yana çok çeken futbolcusu İsmail Köybaşı, şampiyonluk için çok iyi konsantre olmaları gerektiğini belirtti.

Beşiktaşlı İsmail Köybaşı, "Maçların bitimine kadar mücadele etmemiz gerek. Fenerbahçe geçen sezon son ana kadar durmuyordu" yorumunu yaptı.

Siyah beyazlı takımın sakatlıklardan yana çok çeken futbolcusu İsmail Köybaşı, şampiyonluk için çok iyi konsantre olmaları gerektiğini belirterek, "Artık hata yapmaya lüksümüz yok. Futbolla yatıp futbolla kalkacaksın. Her maça konsantre olmak gerekiyor. F.Bahçe şampiyon olduğu sezon 97. dakikalarda gol atıyordu ve maç kazanıyordu" dedi. Köybaşı, başarının derbiyle anlam kazandığını belirterek, "Galatasaray'la yapacağımız son derbiyi kazanıp şampiyon olmalıyız" diye konuştu.

 

'BENCE, ÇOK iYi BİR iŞ BAŞARDIM'

Ağır sakatlıklardan dönebildiği için iyi iş çıkardığını vurgulayan Köybaşı, "Benim sakatlıklarımı yaşayıp geri dönemeyenler oldu. Sezona çok iyi girdim ve mevkim olmayan yerlerde oynamama rağmen iyi olduğumu düşünüyorum. Bu sene 28 maç oynadım. Bir sene önce ise 10 ya da 11 maç oynadım" dedi. Köybaşı, sürekli oynamaya başlaması halinde yeniden milli takıma seçilebileceğini de sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER