DÜNYADAN FUTBOL

İsco'dan dikkat çeken Ronaldo yorumu

Real Madrid'in İspanyol yıldızı Isco, takımdan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun eksikliğini hissetmediklerini söyledi.

İsco'dan dikkat çeken Ronaldo yorumu

Cristiano Ronoldosuz Real Madrid, sezona Süper Kupa mağlubiyetiyle başlamıştı. Atletico Madrid'e 4-2 mağlup olan Eflatun-Beyazlılar'ın Ronaldo olmadan ne yapacağı merak konusuydu.

Julen Lopetegui yönetimindeki Real Madrid, İspanya Ligi'nde ise 3'te 3 yaptı. Madrid temsilcisinin İspanyol futbolcusu Isco, Ronaldo'nun ayrılığının takımı etkilemediğini belirtti.

Milli takım kampında konuşan deneyimli orta saha, "Biz kazandığımız sürece ona ihtiyacımız olmadığını, kaybettiğimiz zamansa eksikliğini hissettiğimiz söyleyecekler. Böyle bir şey yok. Şu an gayet iyi oynuyoruz ve Ronaldo'yu aradığımız söylenemez" ifadelerini kullandı.

ronaldo-isco

Eski takım arkadaşına başarı dileklerini ileten 26 yaşındaki futbolcu, "Cristiano sıradışı bir oyuncu. Bize 40 - 50 gol katkısı veriyordu. Ancak geçen senelerde kendini gösteremeyen arkadaşlarımız bu sezona daha iyi başladı ve bu açığı kapattı" dedi.

Madrid ekibinin ligde attığı 10 golün 7'sinde geçmiş sezonlarda eleştiri oklarının hedefi olan Gareth Bale ve Karim Benzema'nın imzası bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER