DÜNYADAN FUTBOL

Isaac Hayden futbolcuların fazla kazançlarını eleştirdi

Son yıllarda futbolcuların kazandığı astronomik rakamlar herkes tarafından abartılı bulunuyor. Bu duruma İngiliz futbolcu Isaac Hayden, eleştiride bulundu.

Isaac Hayden futbolcuların fazla kazançlarını eleştirdi

Newcastle United forması giyen Isaac Hayden, futbolcuların çok fazla para kazanmalarını eleştirdi ve "Bizim ultra lüks evlerimiz var, ancak birkaç sokak ötede insanlar çöplerden yemek topluyor" dedi.

Arsenal'dan Newcatle United'a transfer olan genç İngiliz orta saha oyuncusu Isaac Hayden, futbolcuların kazandığı abartılı paralar ile ilgili açıklama yaptı.

BİZ ULTRA LÜKS YAŞIYORUZ, İNSANLAR ÇÖPTEN EKMEK TOPLUYOR: Konuyla ilgili konuşan Hayden, ''Gerçekten anlamıyorum, bu kadar gelir dağılımı eşit olmayan bir dünyada yaşamak beni şaşırtıyor. Bizim neredeyse ultra lüks evlerimiz var, ancak birkaç sokak ötede insanlar çöplerden yemek topluyor. Bu durum gerçekten beni rahatsız ediyor. Anlamlandıramıyorum.'' dedi.

Isaac Hayden

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYORUM: Hayden, ayrıca bu gelir eşitsizliğini bir nebze de olsun kaldırmak için her hafta sonu yardıma muhtaç insanlara gıda yardımı yaptığını belirterek, ''En azından kendi payıma düşeni yapmayı çalışıyorum. Her haftasonu Newcastle'daki bir merkeze gidip ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıyorum. Umarım onları mutlu edebiliyorumdur" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER