FUTBOL

İranlı güreşçi İsrailli rakibiyle eşleşmemek için yenildi

Ali Rıza Kerimi, U-23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda İsrailli rakibiyle karşılaşmamak için Rus sporcuya bilerek yenildiğini söyledi.

İki çeyrek final mücadelesinin eş zamanlı başladığını kaydeden Kerimi, "Müsabakanın beşinci dakikasına kadar 3-2 öndeydim. Son dakikaya girerken, oyunu farklı kazanmak için uğraşırken, aniden teknik heyet tarafından itiraz geldi. Kendilerine, 'Bir sorun yok, zaten oyunu önde götürüyorum, neden itiraz ettiniz?' diye sorduğumda, bana ABD'li güreşçinin yenildiğini ve İsrailli sporcuyla karşılaşmamam için yenilmem gerektiğini söylediler." dedi.

"HAYALLERİM YIKILDI"

Kerimi, yenilmesi gerektiğini duyunca, hayallerinin yıkıldığını ifade ederek, "Bir anda, aylarca çektiğim zahmetler, antrenmanlar, ailemden uzak kalmalar ve madalya alamama fikri zihnimden geçti. Artık mücadele gücüm kalmamıştı ve Rus rakibim rahatlıkla birkaç saniye içinde beni yendi." diye konuştu. İsrailli sporcularla karşılaşmamak için 2013 yılında da Bulgaristan'da altın madalyadan olduğunu aktaran Kerimi, buna karşılık kendisine söz verilen 40 altınlık ödülün de verilmediğini söyledi.

Yorumlar
TREND HABERLER