GALATASARAY

Inter ve Galatasaray Nagatomo transferini açıkladı

İtalya devi İnter, Nagatomo'nun Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı. G.Saray, KAP'a gönderdiği açıklamada Nagatomo'nun bonservisinin 2.5 milyon euro olduğu ve Japon oyuncuyla yıllığı 2 milyon eurodan 2 yıllık anlaştığını açıkladı.

Inter ve Galatasaray Nagatomo transferini açıkladı

İtalya devi İnter, Nagatomo'nun Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı. Inter'in ardından sarı kırmızılı kulüp de KAP'a açıklama yaparak Nagatomo'nun transfer detaylarını duyurdu.

İnter 'Teşekkürler Nagatomo' başlıklı bir açıklama yaparak Japon yıldızın Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.

İşte İnter'in yaptığı açıklama;

'FC Internazionale Milano, Yuto Nagatomo'nun Galatasaray'a kesin transferi konusunda kesin olarak anlaşmaya varmıştır. Nerazzurri formasıyla 8 sezon, 231 maç, 13 golün ardından Japon savunma oyuncusu Türkiye'de yeni bir macerayı tecrübe etmeye hazırlanıyor. Birlikte geçirdiğimiz yıllar için kendisine bütün kulüp olarak teşekkür ediyor ve gelecekteki profesyonel mücadelesinde iyi şanslar diliyoruz. Teşekkürler Yuto!'

G.Saray KAP'a bildirdi! 'Bonservisi 2.5 milyon euro'

İşte Galatasaray'ın KAP'a gönderdiği açıklama;

Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

2 yıllık anlaşma, yıllığı 2 milyon euro : Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

'Sol taraf sana emanet' : Bu arada sarı kırmızılı takım transferi resmi Twitter hesabından da duyurdu. Yapılan paylaşımda, 'Sol taraf sana emanet. Galatasaray'a yeniden hoş geldin' ifadelerine yer verildi.

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER