YAZARLAR

İnönü ruhu

Her hafta Fenerbahçe ve bizden bahsetmek istemiyorum, ortada çok basit bir matematik var. Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız. Bu sözler dün gecenin kahramanı Mario Gomez'e ait..

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Beşiktaş adamı kanser eder!

Özellikle 40 yaş üstü Beşiktaş'lılar çok iyi hatırlar. Beşiktaş İnönü'de kritik maçlarda hep fırtına gibi eser ama maç sonunu zor getirirdi. Taraftarlar tırnaklarını yerdi maç bitene kadar. Beşiktaş dün gece mabedine, yuvasına eski alışkanlıkları ile döndü. Maç içinde rakibi sindirdi, çok basit goller kaçırdı ama ne yapıp yapıp son 10 dakikayı ızdıraba çevirmeyi başardı. Sonuçta 2 topu çizgiden dönen, bir penaltısı verilmeyip, rakip iki oyuncusu oyundan atılmayan Beşiktaş,Q7'yi kaybetmiş olsada 3 puanı aldı ve tarihi gecede mutlu sonla bitmiş oldu..

Kontrolsüz güç, güç değildir!

Maça Beşiktaş'ın coşkulu başlamasını bekliyorduk zaten. Henüz 2.dakikada 3. kornerini kullandı Beşiktaş. Ataklar sıklaşırken 20 dakikada Mario'nun golü geldi. Beşiktaş bir zamanlar Mourinho'nun Chelsea'daki ilk döneminde yaptığı gibi aktif dinlenmeyi başarıp oyunu bir 10 dk tutabilse belki ilk yarı bitmeden maçı koparabilecekti. Lakin Bursaspor'un ilk yarıdaki tek şutu gol olunca, ikinci herşey baştan başladı. İkinci yarı daha gerçekçi bir futbol gördük sahada. Evet bugün Beşiktaş'ın bayramıydı ama verilen bir şampiyonluk mücadelesi ve kazanılması gereken bir maç vardı ortada. Neyseki goller gecikmedi hatta maç 5-1 olabilecekken biraz dikkatsizlik biraz heyecan ile duraksadı ve Bursaspor'da ikinci golü bulunca işler tersine döndü. Maçın ilk dakikasından beri yüksek tempo yapan Beşiktaş'ın silahı kendine dönüyorduki, neyseki maç bitti!

Mario çok haklı!

'Herhafta Fenerbahçe ve bizden bahsetmek istemiyorum, ortada çok basit bir matematik var. Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız' bu sözler dün gecenin kahramanı Mario Gomez'e ait. Beşiktaş artık ipleri tamamen eline aldı. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dahil, Beşiktaşlılar sadece kendi maçlarına odaklanmalı!

Şenol hocanın dikkatine!

Marcelo'dan sol, Alexis'ten sağ stoper olmaz! 

Gökhan ve Kerim kenardayken artık, Olcay biraz oturmalı.

Beck'in performansında son dönemlerde biraz düşüş var bu doğru ama en kötü Beck bile Serdar'dan iyi savunma yapar!

60.dakikadan sonra Oğuzhan-Sosa ikilisi sağa sola saklanmaya başlıyor. 65'ten sonra artık Tolgay bu takıma entegre edilmeli. Necip değil!!

Yorumlar
TREND HABERLER