ŞAMPİYONLAR LİGİ

İngilizler Merkel'den intikam aldı!

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanan dev finali izleyenler arasında Merkel ve ABD Başkanı Barack Obama da vardı.

İngilizler Merkel'den intikam aldı!
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanan dev finali izleyenler arasında İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Barack Obama da vardı.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanan final maçı 140 ülkede canlı olarak yayınlandı. Almanya ve İngiltere dışında tüm Avrupa'nın da yakından takip ettiği final maçını izleyenler arasında İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Barack Obama da vardı.

Cumartesi günü yapılan G8 zirvesinin ardından akşam Bayern Münih ile Chelsea arasında oynana dev finali bir arada izleyen üç devlet görevlisine daha sonra diğer devlet görevlileri de katıldı. Bayern Münih'in attığı golden sonra büyük bir sevinç yaşayan ve Baracak Obama ile şakalaştığı görülen Merkel, Chelsea'nin son dakikalarda attığı golün ardından büyük bir şok yaşadı ve bu kez sevinme sırası İngiltere Başbakanı David Cameron'a geçti.

Karşılaşmanın normal süresinin berabere tamamlanıp penaltı atışlarına geçilmesinin ardından Merkel ve Cameron'un zama zaman gözlerini kapattıkları objektiflere yansıdı. Chelsea'nin zaferi ile sonuçlanan penaltı atışlarından sonra büyük bir sevinç yaşayan Cameron'u ilk tebrik eden isim ise Obama oldu.

Bayern Münih'in Almanya'da kupayı kaybetmesiyle beraber büyük üzüntü yaşayan Merkel'i ise İngiltere Başbakanı David Cameron teselli etti. İki yıl önce Toronto'da yapılan G20 zirvesinde de David Cameron ile Angela Merkel, 2010 Dünya Kupası'nda Almanya'nın İngiltere'yi 4-1 yendiği karşılaşmayı beraber izlemiş ve gülen taraf Merkel olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER