MAÇ ANLATIMLARI

İki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu

Türkiye'den kupaya giden 26 futbolcudan sadece ikisi yarı final görürken, bu iki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu.

İki ismin sakatlığı F.Bahçe ve G.Saray'da moralleri bozdu

Dünya Kupası üçüncülük maçında dirsek darbesiyle sakatlanan Dirk Kuyt, kenarda büyük bir özveri göstererek açılan başının acilen kapatılması için büyük bir acıya katlandı.

Sabah si'nin haberine göre; 16. dakikada yarılan kafasına dikiş makinesiyle dikiş atılan 33 yaşındaki Kuyt, yoğun ağrı ve acısına rağmen maçı tamamlayıp futbolseverlerin takdirini topladı. Daha önce yine milli takımda takım arkadaşı De Guzman ile çarpışıp gözünden ciddi şekilde sakatlanan Kuyt'ın durumunu Fenerbahçe Sağlık Heyeti de yakından takip ediyor.

Brezilya maçı öncesi ilk 11'de olan Wesley Sneijder de ısınma sırasında sağ bacak arka baldırında çekme hissedince sahaya çıkamadı. 11'deki yerini Jonathan De Guzman'a bırakan futbolcunun, G.Saray'la çalışmalara Ağustos ayının ortasında başlaması planlanıyordu.

Van Gaal'den duygusal veda
Brezilya'yı yenerek üçüncü olan Hollanda'nın teknik patronu Louis van Gaal, "Bu galibiyetin ortaya çıkmasının nedeni maça iyi başlamamızdı. Bunu biz hakettik başkaları değil. Brezilya bize çok fazla alan verdi" derken Van Gaal son olarak, "Bu takım çalıştırdıklarım arasında en iyisiydi" dedi. Başarılı teknik adam önümüzdeki sezondan itibaren Manchester United'ı çalıştırmaya başlayacak.

DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER