TRABZONSPOR

İbrahim Usta'ya istifa baskısı

Avni Aker Stadı'nda hakemlerin alıkonulması olayı ile ilgiyi aldığı 1,5 yıl hak mahrumiyeti cezası ile gündeme oturan TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, şike ile ilgili açıklamarı nedeniyle de Başkanı Yıldırım Demirören ile de ters düştü.

İbrahim Usta'ya istifa baskısı

PFDK'nın, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta'ya Gaziantep maçının ardından yaşananlarla ilgili olarak 1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti cezası vermesinin yankıları devam ediyor.

TFF seçimlerinden kısa bir süre sonra şike süreciyle ilgili, "Onlar için şike kapanmış olabilir ama benim için kapanmadı" açıklaması yapan Usta ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in aralarının burada bozulduğu öğrenildi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre maçın ardından yaşananlarla ilgili olarak Usta'yı arayan, bir TFF yöneticisi, "Ya istifa et ya da sana 1.5 yıl ceza keseceğiz" dedi.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı 5 Kasım'da saat kaçta?Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı nasıl canlı izlenebilecek? Beşiktaş Lokomotiv maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kendisine yönelik istifa et baskısına tepki gösteren ve görevine devam edeceğini ileten Usta'nın, birçok hukukçudan görüş aldığı ve PFDK'nın kendisine ceza veremeyeceği yönünde kanaate vardığı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER