TRABZONSPOR

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Şota'ya gönderme

Şota'nın oynadığı reklamlardaki hallerini eleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan, Şota'ya gönderme.

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Şota'ya gönderme

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul’da başkanlığı kaybetmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonhaber'e konuşan Hacıosmanoğlu, teknik direktör seçiminde yaptığı hatalardan, kaleci Onur krizine, şike davası sürecinden son seçimdeki adaylığına kadar başkanlığı dönemindeki birçok konuda paylaşımlarda bulundu. 

Şota'dan Trabzonspor'a 5.5 milyonluk jest

FUTBOLCULAR SAYGI DUYAR MI?

''Şu Şota’ya ekranda bakıyorum. Oynadığı reklam filminde, hocasını o şekil gören futbolcu, ona saygı duyar mı? Kabahat kimsenin değil; benim. Hami Mandıralı'dan sonraki hoca tercihlerimizde önemli hatalar yaptık. Ya Hami ile devam etmeliydik, ya da ondan sonra Mustafa Denizli’yi göreve getirmeliydik.''  

Trabzonspor'da şok! Şota Arveladze gönderildi!

KAZANSAYDIM, ALİ AĞAOĞLU 50 MİLYON LİRA VERECEKTİ

Aslında ben seçimlerden üç gün öncesine kadar, aday olup olmamak arasında çok gelip gittim. Çünkü seçilmem halinde ne yapacağımı düşünüyordum. Hükümet çevreleri, bu dönem bana sıcak görünmedi. Açıkça destek göremedim. Seçime üç gün kala Ali abiyi aradım. (Ağaoğlu). Aday olmayacağımı, çekileceğimi söyledim. O da bana ‘Bu saatte çekilmek bize yakışmaz. Sen aday olarak seçimlere gir. Ben, kazanman halinde pazartesi günü sana 50 milyon lira çıkarırım. Sorunları beraber aşarız’ dedi. Ben de bu sözler üzerine adaylıktan çekilme fikrimden vazgeçtim. 

Şota

Yorumlar
TREND HABERLER