DÜNYADAN FUTBOL

Hull City 90'da kümeye gitti

İngiltere Premier League'de 38. hafta maçında Wigan ile Hull City JJB Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Hull City 90'da kümeye gitti

Düşme hattında yer alan Hull City, Wigan deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Düşme hattında yer alan Hull City, tehlikeli bölgenin 7 puan üstünde yer alan Wigan Athletic’e konuk oldu. Hull maça hızlı başlasa da ilk gol ev sahibi Wigan’dan geldi. 31’de uzak direğe güzel bir vuruş yapan Moses skoru 1-0’a getiren golü kaydetti. 42’de Stojkovic’in uzaklaştırmadığı top Kilbane’de kaldı. Kilbane’in pasında topu ağlara gönderen Atkinson skora 1-1’lik eşitliği getirdi.

İkinci yarının ilk 25 dakikasında daha çok pozisyonuna giren ve ciddi tehlikeler yaratan taraf Wigan oldu. 64’te Ciarney’in ortasında Cullen uzak direkte kafayla top ağlara gönderdi. 90+2’de Gohouri’den gelen gol maçın sonucunu belirledi 2-2.

Bu beraberlikle Wigan puanını 36'ya yükselti.. 29 puanda kalan Hull City bu sonuçla berabere  resmen küme düştü...

İngiltere Premier League'de daha önce Burnley ve Portsmouth küme düşmüştü. Premier League'de küme düşmesi kesinleşen üç takımın yerine gelecek olan takımlardan ikisi ise kesinleşti.

İngiltere Championship'i 102 puan toplayan ve şampiyon olan Newcastle United ile West Bromwich Premier League'ye direkt olarak yükselen takımlar oldu.

Premier League'ye yükselecek olan üçüncü takım ise Nottingham Forest, Cardiff, Leicester City ve Blackpool arasında oynanacak olan play-off maçlarından sonra belli olacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER