ROPÖRTAJ

Hugo Almeida geçmiş kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu

Hugo Almeida geçmiş kariyeri ve Beşiktaş'taki günleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Hugo Almeida geçmiş kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu
Tamsaha dergisi'ne konuşan Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Almeida, Quaresma ve Simao'yla birlikte oynadığı dönemde işlerin iyi gitmediğini söyledi.

Q7 VE SİMAO VARKEN İŞLER İYİ GİTMİYORDU

İşte o röportaj:

Birlikte oynamaktan en çok keyif aldığın oyuncular kimler?

''Sadece benim için değil, herkes için geçerli olan bir durum var. Birbirini tanıyan oyuncular her zaman birbirini daha iyi tamamlar. Sizi tanıyan oyuncularla oynamak çok daha kolaydır. Ne zaman nereye koşu yapacağınızı, ne zaman nerede olacağınızı bilirsiniz. Öyle özel bir isim yok. Takımdaki tüm arkadaşlarla oynamaktan keyif alıyorum.

Daha öncesinde Simao, Quaresma gibi Portekiz Millî Takımı'ndan arkadaşlarınla birlikte oynadığın dönemde bugünkü kadar başarılı değildin. Ama şimdi Gökhan Töre, Olcay, Oğuzhan gibi oyuncularla birlikte daha verimlisin. Bunun hakkında ne dersin?

Her oyuncu, özellikle hücum oyuncuları büyük oyuncularla oynamak ister. Ama sizin dediğiniz gibi biz burada ünlü oyuncularla oynadığımız zaman işler bu kadar iyi gitmedi. Şu anda da çok yetenekli ve genç oyuncularla beraber oynuyoruz. Takım olarak birbirimizi tamamlıyoruz. Belki de en büyük avantajımız bu. Örneğin Gökhan Töre çok yetenekli ve büyük bir potansiyeli var. İlerleyen yıllarda belki de Türk futbolu için önemli bir yıldız olacak.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER