GALATASARAY

Hıncal Uluç'dan bomba Galatasaray iddiası

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray yönetimi ve futbol takımı hakkında müthiş iddialar içeren bir yazıyı kaleme aldı..

Hıncal Uluç'dan bomba Galatasaray iddiası

Ünlü spor yazarı Hıncal Uluç, "Galatasaray'ı gizlice Alp Yalman yönetiyor. Takımın teknik direktörü de Jan Olde Riekerink değil Wesley Sneijder" iddiasında bulundu.

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Alp Yalman'ın Selçuk İnan'ı istemediğini, Rikerink'in de Sneijder'in kuklası olduğunu öne sürdü.İşte Hıncal Uluç'un gündem oluşturacak yazısı:

Galatasaray'ın hocası Snejider

Sarı-kırmızılı kulübü gizlice Alp Yalman yönetiyor. Takımın teknik direktörü de Jan Olde Riekerink değil Wesley Sneijder... Riekerink, Hollandalı bir oyuncak! Burak Yılmaz’dan sonra Selçuk’u da yollamak istiyorlar. Kayseri maçında iyi oynamasına rağmen oyundan çıkarıldı. Galibiyete Sneijder cuntası izin vermedi.

Alp Yalman, Galatasaray'ı gizlice yönetiyor. Takımın teknik direktörü de Riekerink değil Sneijder. Riekerink onun kuklası... Sneijder'in istediği Selçuk'u temizlemek. Riekerink'in yaptığı da o. Galatasaray'da Kayserispor maçının birinci dakikasında gözle görülür şekilde eskisinden farklı oynayan iki adam vardı: Selçuk ve Yasin...

Selçuk ileriye oynamaya başlamıştı, eski Selçuk değildi. 'Nihayet Selçuk geri dönüyor' derken, gol pozisyonuna giren, adam eksilten 'Yasin de kendisini hatırladı' diyorduk; ikinci yarıda bu futbolcular sahada yok.
Kaptanlık pazubandı Sneijder'in kolunda.

Sneijder, geçen sene Donk'u takıma sokmaya çalıştı, olmadı. Şimdi De Jong'u aldırdı. Ona yer açılması için de Selçuk İnan ve Yasin'in bu takımdan uzaklaştırılması lazım.

ALP YALMAN SELÇUK'U İSTEMİYOR

Jan Olde Riekerink'i çıldırtan Sneijder sorusu

Galatasaray'ın içinden bu konuyla ilgili bana bilgi geldi, 'Bu söylediklerin doğru ama fikir Sneijder'in değil' dendi. Selçuk ve onun oluşturduğu yerli grubun Galatasaray içinde temizlenmesi gerektiği fikrini veren Alp Yalman'dır dediler. Galatasaray'ın bu duruma düşmesinin nedeninin Selçuk ve Burak'ın oluşturduğu grup olduğunu Alp Yalman'a söylemişler. O da inanmış ve Burak'tan kurtulmuşlar, Selçuk ve diğerlerinden de kurtulacaklaşmış.

Alp Yalman'ın kararı bu. Ondan bundan duyduğunla Galatasaray yönetilir mi! Bu Galatasaray'ın iflah olma imkanı var mı? Dursun Özbek yönetiminin Galatasaray'ı getirdiği yer burası.

ÇEKİRGE 3 DEFA SIÇRAMADI!

İki tane palavradan hezimetle bitecekken kazanılmış maç. En kazanmaya layık oynadığı maç Kayseri'ydi.
Çekirge 3. defa sıçramadı. Kazanması da gerekirdi ama Sneijder cuntası izin vermedi.
Riekerink, Selçuk'un iyi oynamaya başladığını gördü, Yasin gol attı. İkinci yarı başarılı oyunlarını sürdürmesinler diye aldı oyundan.
Riekerink ne yaptığının farkında değil çünkü ipler başkasında.
Riekerink Hollandalı oyuncak! Hakemler de skora etki eden hatalar yapıyor.
Yasin'e verilmeyen penaltıyı geç bir kenara, bu Hakan Kutlu'nun takımının Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynadığı maçlardaki toplam faul sayısı 40.
Bu faullerin yarısı kapılan toplarla santra geçilirken yapıldı. Bu taktik fauller yüzünden kimseye kart çıkmadı. FIFA ve UEFA kıyameti koparıyor. Hakemler bir kere uyarın sonra kartınızı çıkarın.

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için

Yorumlar
TREND HABERLER