ROPÖRTAJ

Hıncal Uluç Melo hakkında olay açıklamalar yaptı

Tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç, derbide yaptığı hareket sonrası gündemden düşmeyen Melo hakkında konuştu.

Hıncal Uluç Melo hakkında olay açıklamalar yaptı
Tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ne verdiği ropörtajda derbide yaptığı hareket sonrası gündemden düşmeyen Melo hakkında konuştu.

Nouma'nın Fenerbahçe derbisinde yaptığı hareketle Melo'nun Beşiktaş derbisinde yaptığı hareket arasında çok fark olduğunu söyleyen Uluç, Brezilyalı yıldız için ''dengesiz bir adam'' dedi.

MELO DENGESİZ BİR ADAM

* Maçtan geriye kalan, üç tane olay var. Semih, korner atışının kendisinden çıktığını söyleyerek güzel bir mesaj verdi. Drogba, Cenk'e ilk müdahaleyi yapan isimdi. melo ise maç sonu bu güzellikleri gölgeleyecek bir harekette bulundu. Üç futbolcu ve yaptıklarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Melo'nun herhangi bir hareket yapmış olması bence sürpriz değil. Gol attığı zaman pitbull taklidi yapan bir adam, her şeyi yapabilir. Melo dengesiz bir adam... Bana sorarsanız; Galatasaray'a yakışmayan bir adam... İşte yine, Brezilya milli Takımı'na çağrılmamış. Futbol yetenekleri de sınırlı...
Ama Fener medyası, Melo'yu çok sever. 'Galatasaray'da kalsın da yabancı kontenjanını doldursun' diye...

* Beşiktaş cephesinden sert tepkiler geldi. Nouma örneği veriliyor ve "Biz gönderdik; Galatasaray da gerekeni yapsın" deniyor.
Nouma'nın yaptığı hareket ile melo'nun yaptığı hareket arasında, Himalayalar kadar fark var. Melo'nun yaptığı hareketi Türkiye'de yapmayan futbolcu yok. Doğru bir hareket değil ama Ronaldo'dan Kuyt'a kadar, bu hareketi yapan birçok futbolcunun görüntüsü de yayınlandı. Herkes yapıyor. Tribünde de herkes yapıyor. Kapak hareketi ve Melo'nun yaptığını herkes yapıyor.
Çok basit bir örnek vereyim: Etrafta genç kızlar varken, bir derbi sonrası konuşan bir Fenerbahçeli veya Galatasaraylı'dan bir tanesi, rahatlıkla o hareketi yapar. 'Dün size nasıl geçirdik?' de der... 'Vay etrafta kızlar var, aileler var; ayıptır' diye düşünmez. Çünkü o hareket çok klişeleşmiş, sokak hareketi olmuş. Ama etrafında kızlar varken, Nouma'nın yaptığını yapacak birini göster bakalım! Bu, ayrı bir şey ama ben olsam, Melo'yu Galatasaray'da futbolcu olarak tutmam. Nouma'nın yaptığı hareket ile Melo'nun yaptığı hareket arasında, Himalayalar kadar fark var.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER