GALATASARAY

Hıncal Uluç Dursun Özbek'i yerden yere vurdu!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray taraftarının asıl yuhalaması gereken kişinin başkan Dursun Özbek olduğunu iddia etti..

Hıncal Uluç Dursun Özbek'i yerden yere vurdu!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Galatasaray başkanı Dursun Özbek'i hedef alan çok ağır bir yazıyı kaleme aldı..

Uluç "Asıl yuh Özbek'e" başlıklı yazısında sarı kırmızılı taraftarların Dursun Özbek'ten hesap sorması gerektiğini, sarı kırmızılı takımda futbolcuya dayalı bir düzen olduğunu öne sürdü..

İşte Uluç'un yazısından o bölüm:

Galatasaray tarihinde ilk defa “Antrenör kim olsun?” diye oyunculara soruluyor! Ve yönetim yalanlamıyor Özbek ya “Sneijder’in menajeri uyduruyor” diyecek. Ya da “Bu yaşandı” diyecek ve istifa edecek G.Saray taraftarı Umut ve Selçuk’u Özbek ve Duygun Yarsuvat'ı yuhalasınlar

Galatasaray Kulübü'nde tariihinde belki de ilk defa futbolculara soruluyor; "Bu takımın başına kimi getirelim, antrenör olarak" diye..
Bu konuda eğer adamsa çok ağır konuşuyorum ve de başkansa konuşması gereken bir kişi var; Dursun Özbek... Ya diyecek ki böyle bir şey olmadı "Sneijder'in menajeri uyduruyor. " Ya da diyecek ki "Oldu, ben bu kulübün başkanlığına layık değilim" diyecek ve istifa edecek. Dursun Özbek'in bunu anında yalanlaması lazımdı. Ben duymadım yalanlandığını.

Duyan var mı? Yalanlayamıyorsa da istifa edip gitmesi lazımdı.
Sneijder'in menajeri benim niye muhatabım olsun? Canı cehenneme.
Elin komisyoncusuyla ben niye muhatap olayım?
Koskoca Galatasaray bu kadar kritik bir dönemde; "Yahu kimi antrenör yapalım..." diye çocukların arasında sorulması...
İşte bu kulübü birbirine düşürmenin baş yolu!.
Diyelim ki bize sordular. Ben şunu söyledim.
Sen şunu söyledin. Hangimizin dediği olursa diğerleri vay benim dediğim olmadı da onun dediği oldu diye söyler!.

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için

Yorumlar
TREND HABERLER