SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç Arda Turan olayının perde arkasını yazdı

Deneyimli yazar Hıncal Uluç, Milli Takım'da yaşanan ve kariyerini sonlandırma kararı alan Arda Turan ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ağır sözler söyledi.

Hıncal Uluç Arda Turan olayının perde arkasını yazdı

Yaşanan olaylarda sadece Arda Turan'ın suçlanmasını doğru bulmadığını söyleyen Hıncal Uluç " Türk futbolunu bu hale getiren baş kişi, yöneticiliğin "Y"sinden habersiz Yıldırım Demirören'dir." dedi.

İşte o yazı;

''Türk futbolunu bu hale getiren baş kişi, yöneticiliğin "Y"sinden habersiz Yıldırım Demirören'dir. Bu bir. Son olaylar onun, bütçede bile yokken "Benden de 500 bin" deme hovardalığı ile başlamıştır.

Fatih Altaylı'dan Arda Turan yorumu

İki numaralı suçlu "Ben her şeyi bilirim ve yaparım" diyen, bu yüzden milli takım ve gazetecilerle bindiği "Olay Uçağı"na Kafile Başkanı olarak bir federasyon üyesi bile almayan ama beş metre gerisinde kopan kıyametten haberi olmadığını iddia eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'dir.

Yani, çok büyük maaşlı "Tek Yetkili" Fatih Terim, bu krizi maalesef yönetememiştir.

Arda Turan ağır sözler söyleyerek ve Bilal'in gırtlağını sıkarak, kendi kendisini haklıyken haksız duruma düşüren kurbandır. Olay sonrası kendisi de "Yaptığım hataydı" demiştir zaten.

Yani Arda, "Suçlular Merdiveni"nin en alt basamağındaki kişidir.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER