DİĞER HABERLER

Hentbol'da seçime tek aday gidilicek

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun (THF), 17 Nisan Cumartesi günü Ankara'da yapılacak seçimli genel kurulu, tek başkan adayı ile gerçekleştirilecek.

Hentbol'da seçime tek aday gidilicek

Mevcut yönetim kurulunun, başkan adaylığını onaylamadığı Şirin Türkmen'in, adaylığının tescili ve genel kurul sürecinin tedbiren durdurulması talebiyle Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuru bugün reddedildi.

Ankara'da bugün yapılan toplantıda, Türkmen'in, 5 Nisan Pazartesi günü Tahkim Kurulu'na verdiği dilekçe incelendi. Kurulun aldığı kararda şöyle denildi:

''Yönetim Kurulu tarafından yapılan inceleme sonucu, teklif yazılarının 23 adedinin faks fotokopisi, 6 adedinin fotokopi, 18 adedinin ise ıslak imzalı olarak düzenlendiği, Amasya Göynücek Belediye Spor Kulübü Delegesi Talip Alabuğa ile Mersin Yenişehir Belediye Spor Kulübü Delegesi Ali Ericek'in diğer aday Bilal Eyüboğlu için verdikleri teklif yazılarının ıslak imzalı olduğu, Şirin Türkmen için verdikleri teklif yazılarının ise faks olduğu, ayrıca iki belgedeki imzaların da birbirinden tamamen farklı bulunduğu, Osmangazi Üniversitesi Spor Kulübü Delegesi Timuçin Doğan'ın 31 Mart 2010 tarihli dilekçesiyle yaptığı Şirin Türkmen ile ilgili teklifini 2 Nisan 2010 tarihli dilekçesiyle geri çektiğini bildirdiği, ayrıca faks ve fotokopi olan dilekçelerin asılları da ibraz edilerek, teyidinin yapılmadığı,

Bu durumda başkan adaylığı için Ana Statü'nün 10/3-f maddesinde aranan koşullar oluşmadığı anlaşıldığından, yerinde görülmeyen itirazın Tahkim Kurulu Yönetmeliği'nin 13. maddesi uyarınca reddine, aynı yönetmeliğin 17. maddesi uyarınca başvuru ücretinin genel müdürlük bütçesine irad kaydına, kararın ilgililere tebliği ile Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanlığı'na gönderilmesine 13 Nisan 2010 tarihinde katılanların oybirliği ile karar verildi.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER