SPOR MEDYASI

Hasan Şaş yorumculuğu bırakmaya hazır

Galatasaray'ın borcunun nasıl 1 milyara ulaştığını çok iyi bildiğini söyleyen Hasan Şaş, ''Gerekirse yorumculuğu bırakırım ama anlatamam'' dedi.

Hasan Şaş yorumculuğu bırakmaya hazır

Mustafa Denizli'nin Galatasaray ile görüşeceğini resmen açıklamasının ardından, yardımcılık pozisyonu için ismi geçen adaylardan Hasan Şaş, NTV Spor'da 90+ programında ilginç açıklamalar yaptı.

GEREKİRSE YORUMCULUĞU BIRAKIRIM 

Bildiği bazı şeyler olduğunu, ancak açıklayamadığını söyleyen Hasan Şaş, "Yorumculukta kendimi en çok kötü hissettiğim günlerden biri oldu. Bazı şeyler bilirsiniz, oyuncular bazı şeyleri anlatır, kulüp işleyişinin nasıl olduğunu bilirsiniz ama kulüpte çalıştığınız için bunları anlatmanız, başka şeyleri anlatmış gibi olur. Çok özür dilerim, gerekirse bugün yorumculuğu da bırakabilirim. İlk kez dışarıdaki olayları tartışmamız gereken şeyler oldu. 2011-13 arasında kulübün içinde çok şey gördüm. Bunlar kulübün çok özelindeyken, bunları beklenti açısından söylemediğimi hiç düşünmesinler. Çok bildiğim şeyler var. O olaylar ben oradayken yaşandığı için, ben bunları paylaşırsam, ben kendimi inkar etmiş olurum" açıklamasında bulundu.  

YARDIMCI HOCALIKTA GÖZÜM YOK 

Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük beklentisi olmadığını söyleyen G.Saray'ın eski oyuncusu ve hocası, "Bu olaylar 2007'den başlamış, 2016'ya girerken neden 1 milyar borcu olduğunu çok net söyleyebilirim. Ne Mustafa hocanın yardımcılığıyla işim var, ne de bir beklentim var. Ben böyle bir karakterde değilim. Ama en çok zorlandığım program olduğunu seyirciler bilsinler" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER