BEŞİKTAŞ

Hasan Ali ve Babel’den Fenerbahçe Beşiktaş derbisine gönderme

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ilgili verilen iptal kararından önce Fenerbahçe'nin milli sol beki Hasan Ali Kaldırım ve Beşiktaş'ın Hollandalı hücumcusu Ryan Babel'in paylaşımları sosyal medyada gündeme oturdu.

Hasan Ali ve Babel’den Fenerbahçe Beşiktaş derbisine gönderme

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçına çıkmama kararı alan Beşiktaş’ta Ryan Babel ve hakem kararının ardından 3-0 hükmen galip ilan edilecek olan finalde Teleset Mobilya Akhisarspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’de ise Hasan Ali Kaldırım, bekleyiş sürerken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gündeme damga vurdu.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yapan Beşiktaş’ta Ryan Babel, idmandan sonra “We played a great game” (Harika bir oyun oynadık) şeklinde bir paylaşımda bulundu. Yarıda kalan derbiye gönderme yaptığı düşünülen ve paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni alan Hollandalı, bir süre sonra ‘tweet’i sildi.

Mete Kalkavan’ın tatil ettiği maçta yaşanan olayları ve gergin anları muz yiyerek takip eden ve dikkat çeken Hasan Ali Kaldırım ise Twitter’dan ‘muzlu’ bir paylaşımda bulundu. Hasan Ali, “Muz iyidir” ifadesini kullanırken, milli futbolcunun paylaşımı da oldukça beğeni aldı.

Mete Kalkavan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini iptal etti

Volkan Demirel'den flaş Beşiktaş açıklaması

Yorumlar
TREND HABERLER