SÜPER LİG

Hamza Hamzaoğlu'nun listesi hazır!

Sezonu çifte kupa ile tamamlayan Galatasaray'da gözler Hamza Hamzaoğlu ile Dursun Özbek'in yapacağı görüşmeye çevrildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun listesi hazır!
Sezonu çifte kupa ile tamamlayan Galatasaray'da gözler Hamza Hamzaoğlu ile Dursun Özbek'in yapacağı görüşmeye çevrildi. Başta Hamzaoğlu'nun sözleşmesi olmak üzere, transfer konusu ve takımdan ayrılacak isimler bu toplantı sonrasında netlik kazanacak.

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Sarı Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek ve Hamzaoğlu hem kontratı hem de transferi konuşmak üzere bir araya gelecek. Uzun soluklu sözleşmeye sıcak bakan Galatasaray Teknik Direktörü, önümüzdeki günlerde resmi anlaşmayı imzalayacak.

HAMZAOĞLU'NUN TRANSFER LİSTESİ
Transferde kulübün mali durumunu ve oyuncu dengesini düşünerek hareket etmeyi planlayan Hamza Hamzaoğlu, yönetime geniş bir liste sunacak. Hamzaoğlu'nun transfer listesinde Gignac, Kevin Prince Boateng, Bilal Kısa, Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Gökhan Değirmenci gibi isimler bulunuyor. Önümüzdeki günlerde yönetim bu isimler ile masaya oturarak transferleri gerçekleştirmeye çalışacak.

TAKIMDAN AYRILACAK İSİMLER
Galatasaray Teknik Direktörü, önümüzdeki sezon kadroyu 28 kişiye indirecek. Bu doğrultuda, yönetime takımdan ayrılacakların listesini vermeye hazırlanan Hamzaoğlu'nun raporu da hazır.

Sarı kırmızılılarda Sinan Bolat, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Pandev, Dzemaili ve Koray Günter önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyor.

Genç oyuncular Eray İşçan, Emre Can Coşkun, Birhan Vatansever, Alperen Uysal ve Berk İsmail Ünsal için ise kiralık seçeneği değerlendirilecek. Ayrıca sezonu kiralık olarak geçiren yabancı futbolcular Ontivero, Amrabat ve Dany de önümüzdeki sezon kadroda yer bulamayacak.

Hamza Hamzaoğlu, 4 Temmuz'da başlayacak ve 12 gün sürecek Avusturya kampı sonrası kadroya son şeklini verecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER