FENERBAHÇE

Hamza Hamzaoğlu Fernandao'yu istiyor

Timsah’ı zirveye yürüten Hamza Hamzaoğlu ara transferde tek bir adam istiyor: Fernandao!

Hamza Hamzaoğlu Fernandao'yu istiyor

Topladığı 19 puanla zirve için iddialı hale gelen Bursaspor’da devre arası öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetimden tek bir isteği var: Jose Fernandao... Tecrübeli hoca, Brezilyalı forveti takımında görmeyi çok istiyor.

Bursaspor’da elde edilen 2-0’lık Konyaspor galibiyeti sonrasında moraller tavan yaptı. Lider Başakşehir’in 4 puan arkasından emin adımlarla giden Timsah’ta yönetim devre arasında takımı güçlendirmek için kolları sıvadı ve bu kapsamda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yaptı.

Fenerbahçe'den Fırat Aydınus açıklaması

Sezon başında kadrosuna 9 oyuncu katan ve yalnızca 325 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek ciddi bir tasarruf yapan Yeşil-Beyazlı yönetim, tecrübeli hocaya takviye istediği mevkileri sordu. Alınan yanıt ise camiayı heyecanlandıracak cinsten: Jose Fernandao...

Emenike ve Sow’un dönüşünün yanı sıra yaşadığı sakatlıkla gözlerden iyice uzaklaşan ve devre arası gönderilmesine kesin gözle bakılan Brezilyalı forvet için Hamzaoğlu’nun, “Bizim ihtiyacımız olan yalnızca bir forvet. Fernandao’dan başka transfer istemiyorum” dediği öğrenildi.

Arda Turan'ın yolundan ilerliyor

Kiralık formülü de var

FANATİK’in haberine göre; Timsah’ta başkan Ali Ay ve yöneticiler bu transferi gerçekleştirmek adına Fenerbahçeli idarecilerle bir görüşme yapacak. Fernandao için kulübün kasasından çıkacak rakam netleştikten sonra bir durum değerlendirmesi yapacak olan Bursaspor Yönetimi, şartların mali durumu aşması halinde kiralık formülü üzerinde duracak. Takımında UEFA kadrosunda yer bulamayan Fernandao’nun da yeniden Bursaspor’a dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER