TRABZONSPOR

Hami Mandıralı köstebek avına çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı soyunma odasında konuşulanların dışarıya sızmasına isyan etti..

Hami Mandıralı köstebek avına çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı isyan etti. Takımla yaptığı özel görüşmelerin bile dışarı sızdığını belirten Mandıralı aralarında ispiyoncu olduğunu ima etti.

Mandıralı takımı ayağa kaldırmak için yaptıkları çalışmaları da anlattı.

İşte Mandıralı'nın açıklamaları:

"İstifa ettiğim söyleniyor. Öyle bir şey yok. Yönetimle, Başkanım'la hiçbir problemim yok. Biz oturup her sorunu konuşabiliyoruz. Başkanımızı davet ettik, takımla bugün (dün) öğlen yemeği yiyeceğiz, kendisi de konuşacak.

BU TAKIM AYAĞA KALKACAK

Oyuncularla her gün konuşuyoruz. Onlar da işin farkında. Bir Sıkıntı yok. Onların düşüncesiyle bizim isteklerimiz arasında bir uyumsuzluk yok. Tek sorunumuz bunun sonuca yansıması. Ben şikayet etmiyorum. Bu şartlarda da Trabzonspor başarılı olacaktır. Yaşadığımız şanssızlıklara rağmen bu takım ayağa kalkacak. Trabzonspor'u sevdiğini söyleyen herkesin zarar verecek şeylerden kaçınması lazım. Birlik ruhu oluşturmalıyız. Camianın en çok bu ruha ihtiyacı var.

GÖREVDE OLMASAM DA KOŞARIM

Soyunma odasında böcek mi var? Ben ne konuşursam dışarıya çıkıyor. İnsanız ve bazen ölçüsüz konuşmalarımız da olabiliyor. Bunlar ertesi gün basına servis ediliyor. Sonra bunları bana vurmak için kullanıyorlar. Bana vursunlar, önemli değil. Trabzonspor zarar görüyor. Hayat devam ettiği müddetçe ben Trabzonsporluyum. Trabzonspor'un ne zaman ihtiyacı olsa yanındayım. Görev almasam da bana bir iş düşerse koşa koşa giderim."

ERKAN ZENGİN'E SAHİP ÇIKTI

Erkan Zengin'le ilgili rahatsızlıklar yaşadığı iddialarına da tepki gösteren Hami Mandıralı, tecrübeli oyununun takıma en çok katkı verenlerden biri olduğunu söyledi. Mandarıla, "Erkan Zengin'le hiçbir problemimiz olmadı. Biz geldiğimizden beri takım için elinden geleni yapıyor. 3 maçtır Aslanlar gibi mücadele ediyor. Söylentiler yalan ve ayıp" ifadesini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER